Meny

Best.nr 112-7005

Serverhiss - elektrisk truck för datahallen

ServerLIFT SL-500X är den elektriska trucken för datacentret, som bekvämt och riskfritt tar servrar och utrustning från lastkaj till rack. En eldriven precisionshiss lyfter utrustning upp till 227kg till rätt höjd så att du med händerna fria kan säkra den i racket. Investera i Serverlift för god ergonomi och optimalt säker hantering i datacentret. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
196 650 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Att flytta 2U och 4U-servrar in och ut ur rack blir förr eller senare en belastning för såväl individen som effektiviteten. ServerLIFT SL-500X byggdes med detta i åtanke och erbjuder en intuitiv och lättanvänd lösning för hantering av IT-hårdvara. Med SL500-modellen är handveven ersatt av en elmotor och batteripack på 80AH. Samtidigt har lyftkapaciteten uppgraderats till 227kg mot 160kg för den manuella versionen

  ServerLIFT hylla

  Stadig plattform och rullhylla möter racket exakt

  Plattformen i stål håller utrustningen stadigt och ett säkerhetsband kan användas för att säkra den för vibrationer under transport. Väl framme vid racket lyfter du upp hyllan till exakt rätt höjd. Hyllan kan nu skjutas mot rackets front (+-15cm) på höger eller vänster sida och på så sätt möta sin plats med millimeterprecision, så att du enkelt kan montera den. 

  Nödstopp förhindrar takskador

  Det är svårt att ha fokus på alla hinder när man är koncentrerad på racket och utrustningen som skall monteras. Därför är det skönt att veta att en givare i överkant känner av om truckens lyftanordning nuddar taket och avbryter direkt. Därmed slipper du riskera att skada tak eller armaturer. Stöter man på det har problemet precis där utrustningen skall in i racket så rekommenderar vi tillbehöret Lyfthöjare som är ser till att du når högst upp i racket utan att slå i taket.

   

 • Tillbehör

  10 510 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
35,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter