Meny

Best.nr 135-2034

Ledad Kombiarm i flera sektioner

Kombiarm för skärm, tangentbord och mus som enkelt kan justeras i djupled. Skärmfästet är höj och sänkbart och kan vinklas/roteras. Tar minimalt med utrymme för att lederna går att skjuta ihop och tangentbordsplatta kan fällas upp. Integrerad kabeldragning gör den lätt att hålla ren och ger en prydlig installation. Räckvidd upp till hela 99cm men endast 31cm i infällt läge. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
7 670 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med en ledad monitorarm kan du, oavsett avståndet till fästpunkten, ställa in din monitor för maximal ergonomi och komfort. Genom den hopfällbara konstruktionen tar armen och monitorn liten plats när den inte behövs. Det patenterade friktions-systemet, gör armen lättjusterad med en vanlig hylsnyckel. Varje länkfäste kan justeras individuellt. Kablarna hålls på plats inne i länkarna.

  Rörlighet ger många möjligheter

  Förutom armens möjlighet att expandera i djupled så kan monitorn vridas och tippas åt höger/vänster, upp/ner och vridas för liggande/stående bild. Med andra ord, monitorn kan alltid ställas exakt i det läge som behövs för stunden. Ta t ex en reception där skärmbilden ibland behöver visas för kunden. Sekundsnabbt vrids monitorn mot kunden för att i nästa ögonblick vändas tillbaka.

  En eller flera länkar?

  Armlösningarna levereras som färdiga satser med en eller två länkar enligt beställningsnummer nedan. Extra länkarmar beställs separat.

  Extra avlastning för väggfäste

  Om väggens beskaffenhet gör att den inte tål belastningen av armen, kan väggfästet skruvas mot en väggplatta eller väggskena. På så sätt fördelas belastningen över en större yta.

  • Skärmvikt upp till 8,2kg med normalt djup på skärmen/ca 5-6cm 
  • 99cm räckvidd i utfällt läge, samt endast 31cm ihopfälld.
  • 13cm höj/sänkbarhet i monitorfästet.
  • Inbyggd hållare för scanner.
  • Lätt att rengöra tack vare integrerad kabelförvaring
  • Flyttar monitorn stabilt över hela din arbetsyta
  • Många olika infästningsmodeller
  • Integrerade kabelkanaler ger snygg och prydlig lösning
  • Får undan monitorn när arbetsytan behövs till annat
  • Mycket stabil konstruktion i stål och precisionsgjuten aluminium

  Ergotrons monitorarmar kan kombineras på många fler sätt än vad som visas här. Vi lämnar gärna förslag på andra lösningar som passar för ditt speciella behov.

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
StyleView Sit-Stand kombi-arm från Ergotron ger dig utrymme för det mesta du behöver på en vägghängd arbetsplats skärm,tb,mus samt exemplarisk ergonomi för både stående och sittande arbete. Nu även i vitt utförande, med eller utan skrivyta.
10 370 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
47,40 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter