Meny

Best.nr 20101529

Styleview SV10 - mobila vagnar för surfplattor och Laptop

Styleview 10 - är en smidig lättviktsvagn för en Surfplatta eller Laptop. En liten nätt hjulbas kompletteras med stora låsbara hjul, vilket gör den lätt att rulla på alla typer av underlag och den kan snabbt och enkelt förflyttas till rätt plats för bekväm och säker datainmatning. Den patenterade höj/sänkbarheten (38cm) skapar en arbetsplats för både sittande och stående användare. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
9 590 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Styleview 10 - är en smidig lättviktsvagn för en Surfplatta eller Laptop. En liten nätt hjulbas kompletteras med stora låsbara hjul, vilket gör den lätt att rulla på alla typer av underlag och den kan snabbt och enkelt förflyttas till rätt plats för bekväm och säker datainmatning. Den patenterade höj/sänkbarheten (38cm) skapar en arbetsplats för både sittande och stående användare.

   

   

  • Höj och sänkbar med 38cm för både sittande/stående arbetsplats
  • 7.6 cm stora lättrullade gummihjul, varav 2st är låsbara 
  • Lätt och smidig att förflytta, tar lite plats när den inte används.
  • Metallkonstruktion som är lätt att regnöra
  • Arbetsytans mått 45,7x31,8 cm.  
  • Totalvikt 15kg

   

   

   

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Carefit Slim - är en lättvikts designad medicinvagn för Laptop eller LCD skärm som passar perfekt att enkelt manövrera i trånga sjukhusmiljöer. Den kompakta enheten kan snabbt och enkelt höjas/sänkas för en sittande eller stående arbetsplats för många olika typer av användare.
9 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
38,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter