Meny

Best.nr 35-0954

Neoflex Mobile Center tar skärmen till publiken

Med Neoflex Mobile Media Center flyttar du lätt skärmen till publiken och förvandlar vilket utrymme som helst till konferens- eller TV-rum. Den tunga plasmaskärmen rullas lätt fram på mjuka hjul. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
9 000 SEK
 • Tillbehör

 • Produktbeskrivning

  Med Neoflex Mobile Media Center flyttar du lätt skärmen till publiken och förvandlar vilket utrymme som helst till konferens- eller TV-rum. Den tunga plasmaskärmen rullas lätt fram på mjuka hjul och trots att den väger uppåt 50 kg eller ännu mer kan ett barn utan bekymmer justera höjden. Principen bygger på den patenterade Constant Force-tekniken som på ett finurligt sätt väger av den tunga skärmen så att du bara behöver minimal muskelkraft för att höja eller sänka den. Hela 51 cm kan höjden på skärmen regleras och den passar perfekt till videokonferens, receptioner, skolor och konferensrum.

  Neoflex Mobile Media Center ökar nyttan med din bildskärmsinvestering

  Med vikter på 25-50 kg är plasma- eller LCD-skärmen normalt en otymplig pjäs som man inte flyttar ostraffat. Men med Neoflex MMC-vagnen blir den plötsligt rullbar och fjäderlätt. Rulla in den där den behövs istället för att flytta publiken till skärmen. Skärmen kan nyttjas av betydligt fler och du slipper kanske investera i samma antal skärmar som annars hade behövts.

  Rulla undan och lås in!

  Någon mer stöldbegärlig dataprodukt än en stor skärm är svårt att komma på. Nu kan du rulla in den efter dagens slut och slipper skylta med en 20-40.000 kronors produkt på väggen.

  51 cm för både sittande och stående publik

  Tack vare den stora justerbarheten på hela 51 cm passar Neoflex MMC-vagnen både till sittande och stående publik. Observera att det krävs varken skruvar, knappar eller andra vred för att höja eller sänka. Bara höj eller sänk med ena handen, släpp den när du vill så stannar den i rätt läge!

  Bygg ihop den med din egen utrustning

  Vagnens stomme både tål och rymmer mer utrustning. Använd det universiella fästet (35-9049) när du vill fästa egna produkter på stommens baksida.

  Levereras inklusive hylla att placera teknisk utrustning på, exempelvis en DVD eller PC.

  • 51 cm näst intill friktionsfri justerbarhet i höjdled, idealisk både för sittande och stående publik
  • Kan tiltas 20° för bästa betraktningsvinkel
  • Inga rattar, vred eller låsningar, bara att lyfta med handen
  • Hylla medföljer
  • Integrerad kabelkanal
  • Tillbehör finns för montering av egna produkter
  • Elegant och utrymmessnål

Alternativ till denna produkt