Meny

Best.nr 135-0902

Neo-flex bildskärmsstativ

Neo-Flex bordsfot från Ergotron ger en enkel skärm exklusiva egenskaper till låg kostnad. Kanske önskar du komplettera en äldre skärm för att möta nya krav på ergonomi eller bara städa upp på skrivbordet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
705 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Neo-Flex bordsfot från Ergotron ger en enkel skärm exklusiva egenskaper till låg kostnad. Kanske önskar du komplettera en äldre skärm för att möta nya krav på ergonomi eller bara städa upp på skrivbordet genom att lyfta upp också notebook:en till ergonomisk höjd. Neo-Flex finns i ett flertal varianter som alla uppfyller högt ställa krav på ergonomi samt UL-specifikationen 1678 som garanterar att produkten är tillräckligt stabil och inte välter.

  Neo-Flex standard och Widescreen

  Med Neo-Flex-foten får skärmen tilt, porträtt/landskap samt 13 cm höj/sänkbarhet. Standardmodellen 33-0902 passar alla platta skärmar med VESA 75/100 mm upp till 7,2 kg. Widescreen-modellen passar alla med VESA 75/100 samt 100x200 och 200x200 med vikter på 7,2-16,3kg.

  Neo-Flex Dual LCD och Dual Combo

  Med två enheter på samma fot sparar du massor av plats och de är heller inte lika stöldbegärliga längre eftersom de saknar sina originalfötter. Combo-modellen låter dig fortsätta använda notebook:en med samma fina ergonomi som en vanlig skärm. Fästanordningarna är justerbara så att båda enhetena kan mötas kant i kant. Passar alla skärmar med VESA 75/100 samt de flesta notebook, stora som små. Maxvikt för dubbla skärmar: 15,4kg och för notebook/skärm: 5,4-13,6kg.

  Neo-Flex All-In-One

  Portabelt, ergonomiskt och mycket praktiskt för tillfälliga kontor, konferenser, mässor, DreamHack och liknande tillställningar. Den stationära datorn sitter stabilt fastsatt, tangentbordet och musen kan kilas fast under skärmen och alltsammans bäras iväg med handtaget i ovankant. Maxvikt på skärm: 2,7-7,2 och på enheten totalt: 16,7kg.

 • Dokument

Alternativ till denna produkt