Meny

Best.nr 135-0804

LX bordsarm i 2 olika färger, putsad aluminium och vit

Den populära höj/sänkbara LX-armen för maximal komfort och perfekt ergonomi på skrivbordet, nu i ny design och nytt material. Den polerade ytan av aluminium tillsammans med den smäckra konstruktionen gör att LX-armen kröner även den mest påkostade arbetsplatsen. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 800 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den populära LX-armen för maximal komfort och perfekt ergonomi på skrivbordet, nu i ny design och nytt material. Den polerade ytan av aluminium tillsammans med den smäckra konstruktionen gör att LX-armen kröner även den mest påkostade arbetsplatsen. Foten har får ett stramare och mer kvadratiskt utseende och kabelkanaliseringen i armens underkant har integrerats i designen på ett smakfullt sätt. I övrigt är alla tekniska detaljer identiska med föregående modell. 

  Constant Force gör skärmen mycket smidig att ställa in

  Inga rattar att vrida och inga knappar att trycka på. CF-tekniken (Constant Force) gör monitorer lättrörliga på ett sätt som inte tidigare varit möjligt, varken med kostsamma gasfjäder-lösningar eller traditionell fjädring och friktionslåsning. Ta bara tag i skärmen och för den dit du vill, upp, ner, framåt, bakåt. Den är dessutom snygg och smidig i praktisk design med dolda kabelkanaler och pryder varje skrivbord.

  LX-armen finns för skrivbords- eller väggmontage och ger 33 cm näst intill friktionsfri vertikal rörlighet. I djupled sträcker den sig hela 61 cm. Om så önskas kan en mellanled enkelt kopplas loss för att minska den maximala rörligheten i djupled. LX-armen passar alla platta skärmar med VESA 75/100 mm och upp till 9,1 kg. 

  Monteringsfäste medföljer för både bordskant och genomgående montage.

 • Tillbehör

  Best.nr 135-0924
  748 SEK exkl. moms
  Best.nr 135-0816
  530 SEK exkl. moms
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
35,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter