Meny

Best.nr 124-1055

En seriell sniffer för monitorering av RS232, RS485, UART

En sniffer, linjelyssnare eller TAP för att monitorera RS232, RS485 och TTL UART kommunikation. Enheten övervakar den seriella datakommunikationen och skickar den vidare till IO Ninja mjukvaran i realtid. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
3 830 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En sniffer linjelyssnare eller TAP för att monitorera RS232, RS485 och TTL UART kommunikation. Enheten övervakar den seriella datakommunikationen och skickar den vidare till IO Ninja mjukvaran i realtid. 

   

  124-1055 serial_tap.png

  • Strömmatas via USB, ingen extra strömmatning nödvändig
  • Kommer med USB-C kabel och två DB9 könbytare
  • RS232RS485, och TTL-level UART;
  • Snabbkoppling via terminalblock förnklar setup 
  • Monitorerar TXRXRTSCTSDTR, och DSR 
  • LEDs för status indikation

   

 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Seriell över IP. Tibbo har med DS1100-serien tagit kontrollen över nätverksanslutna serieportar till en ny spännande nivå och erbjuder såväl PoE, Wi-Fi samt även display om du så önskar.
1 730 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med DS203 från Tibbo blir det ännu enklare att anpassa seriell utrustning för nätverkstrafik. DS203 är helt bakåtkompatibel mot den tidigare DS100 och är en komplett färdig 10/100 Mbps terminalserver.
1 560 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Industriella serieportar över nätverket, Passagekontroll, säkerhetssystem, fastighetsautomation, datainsamling är bara ett fåtal exempel på mångsidigheten hos DS10XX -plattformen från Tibbo. Ett modulärt koncept klar att använda. Liten, temperaturtålig, robust och kompakt, damm- och vattentät enligt IP68. Anslut och kontrollera upp till fyra serieportar Ethernet.
4 800 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
CableEye är ett avancerat verktyg för att testa, dokumentera, felsöka, analysera och skapa kablage. Ett utmärkt hjälpmedel i kvalitetsarbetet, vid leveranskontroller och näst intill oumbärlig för företag som tillverkar eller konsumerar kablage.
48 000 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter