Meny

Best.nr 128-6000

Linjedetektor för ett effektivt områdesskydd

Med hjälp av linjedetektorer kan du skapa ett effektivt områdesskydd, utan synliga hinder. Ett sorts osynligt staket som omgärdar ett skyddsområde och larmar om något bryter den osynliga gränsen. Larmsignalen kan anslutas till en övervakningskamera eller annan bevakningsutrustning för adekvat åtgärd. Du får tidiga varningssignaler på ett intrång och kan sätta in rätt åtgärd innan en allvarlig skada uppstår. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
408 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Med hjälp av linjedetektorer kan du skapa ett effektivt områdesskydd, utan synliga hinder. Ett sorts osynligt staket som omgärdar ett skyddsområde och larmar om något bryter den osynliga gränsen. Larmsignalen kan anslutas till en övervakningskamera eller annan bevakningsutrustning för adekvat åtgärd. Du får tidiga varningssignaler på ett intrång och kan sätta in rätt åtgärd innan en allvarlig skada uppstår.

    Status fönster

    Linjedetektorerna jobbar i par och sänder ut två, tre eller fyra infraröda linjer/strålar som om de bryts, aktiverar en larmport.  De är vertikalt justerbara med hjälp av skruv på framsidan av enheterna för att kompensera för nivåskillnader. Detektorerna använder sig av en avancerad digital filterteknologi för en mer noggrann och stabil funktion också i dimma, frost, regn och snö.  Vidare så har de automatisk justering för starkt ljus upp till 50.000lux för att kunna fungera bättre i direkt solljus eller starka billjus. Detektorerna är kompatibla med många av de stora larmen som finns på marknaden idag, Honeywell, Bosch, Paradox, GE och DSC plus många andra. Komplettera detektorerna med värmare vid temperatur under -20 grader.

    Smart Indikator

  • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 104-4090
Setup.exe för enklare installationer
1 770 SEK exkl. moms