Meny

Best.nr 128-2280

Temperatur detekterings kamera

När din trygghet är viktigare än bara övervakning så finns nu möjligheten att enkelt kunna kontrollera temperatur på en personen och samtidigt snabbt få larm. Här får du en unik lösning för att både kunna se men även kontroller temperaturen på någon. Med en noggrannhet på +- 0.3 grader får du larm när det sker en temperaturförändring antingen vid en temperaturhöjning men också vid en för hög differens. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
57 360 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  När din trygghet är viktigare än bara övervakning så finns nu möjligheten att enkelt kunna kontrollera temperatur på en personen och samtidigt snabbt få larm.
  Här får du en unik lösning för att både kunna se men även kontroller temperaturen på ett någon. Med en noggrannhet på +- 0.3 grader får du larm när det sker en temperaturförändring antingen vid en temperaturhöjning men också vid en för hög differens.

  Kameran är utrustad med en Vari-fokal (optisk zoom) lins på 2.7 ~12mm (AOW 105°~32°) och 8mm (Thermal lins, AOW ~H46°, V35°). För en säker temperatur detektering så fungerar kameran bäst mellan 3-10meter.

  Det ställs höga krav på både NETD (termisk känslighet) och infraröda våglängdsområde för att kunna leverera ett bra slutresultat som garanterar rätt temperaturdetektering. Ett 40MK NEDT värde (temperaturkännslighet) och en infraröd känslighet mellan 8~14µm ger bra garantier på detaljrika bilder och ett bra slutresultat. Kameran kan därför användas för att kontrollera om någon har feber och samtidigt verifiera vem personen är, all-i-ett eftersom du har två kameror i en.

  Värmekamera

  Upp till 16 mål kan samtidigt registreras och du kan välja hela 17 olika färger som verifierar olika temperaturer. Kameran har stöd får ONVIF men också CGI och SDK integrering. Finns även plats för Micro-SD kort (max 128GB) för intern lagring direkt i kameran.

  Mjukvara ingår med ansiktsigenkänning. 

  Se datablad för övrig viktig data

 • Teknisk specifikation

  Model camera
  Thermal detection
  Environment Camera
  Outdoor
  Protection cast
  IP66
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 128-2022
12MP Dome, MA8391-ETV, multi-Sensor, IK10, Remote Fokus
13 540 SEK exkl. moms
 
Vivotek CD8371-HNTV/HNVF2 är kameror som är speciellt anpassade för fängelsemiljö. Den unika designen gör att kameran enkelt kan monteras i hörnan med en vidvinkel på hela 108 grader och den är även IK10+ klassad.
8 610 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-1012
100-pack för tjock plåt (blå)
516 SEK exkl. moms