Meny

Best.nr 20112848

LoRaWAN väggsändare, väggbrytare, wall swich

En smart LoRaWAN® väggbrytare för lokal och fjärrstyrning av belysning och annan elektrisk utrustning. Den finns i två standardutföranden med enkel och dubbel brytarfunktion. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
752 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Storleken är 86,59mm x 86,88mm och kan ersätta de traditionella väggbrytarna direkt. 

  Device-to-Device, D2D

  LoRaWAN har många fördelar. Den trådlösa räckvidden är en, skalbarhet, lång batteridrift och möjlighet att blanda sensorer från olka fabrikat är andra faktorer som gör LoRa populärt. Dock finns vissa begränsingar i form av att skicka större datamängder eller många kommandon på kort tid och en setup med sensorer som "pratar" med gateway som i sin tur kommunicerar med en nätverksserver som till sist skickar data till en applikationsserver kan i många fall kännas onödigt avancerad. Här kommer Milesight D2D in i bilden.

  Du kommer vilja använda D2D-tekniken när samtliga dina sensorer är inom samma byggnad eller våningsplan och du önskar få saker att hända snarare än att mäta och monitorera. Med D2D har du i stort sett ingen fördröjning utan kommandon exekveras direkt. 

  Med D2D-tekniken kommunicerar sensorerna direkt med varandra, fortfarande med samma LoRa-frekvens men utan inblandning av gateway eller annan server och molntjänst. Med hjälp av IF och THEN kommandon "programmerar" du enkelt dina händelser direkt i sensorn med hjälpa av gratismjukvara från tillverkaren. 

  På så sätt kan du helt utan annan utrustning än sensorerna exemeplvis tända lyset i hela kontoret när rörelse detekteras i entrén. Eller för den delen autmatiskt dra för persiennerna eller fälla ut markiserna om det är soligt ute. Starta ventilation, låsa alla dörrar med en knapptryckning osv. 

  Om du väljer att aktivera sensorns D2D-funktion så skickas ingen data vidare till gateway.   

  nfc-improving-user-experience.png

  Sensorn stödjer Milesight NFC för anslutning och konfiguration direkt i din mobil via app och QR-kod. Trådlös konfiguration via LoRaWAN är också möjlig.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  LoRaWAN
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20109599
Arbetsplatssensor Vit
4 010 SEK exkl. moms
Best.nr 20109244
LoRaWan PIR & ljussensor
729 SEK exkl. moms
 
LoRaWAN sensor för vattenläckage med sensorfläta för att kunna detektera läckage över större yta. Batteridrift och IP67. Sensorn mäter temperatur och luftfuktighet.
1 340 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109691
Ultrasonic sensor med 3-axis accelerometer LoRaWAN
1 350 SEK exkl. moms
 
Den SOS-larmknapp eller trygghetslarm i händelse av olycka som ofta finns på offentliga toaletter finns nu att tillgå med trådlös LoRaWAN anslutning. Trygghetssensorn trådlösa gränssnitt ger en betydligt mer flexibel och snabb installation än de gamla trådburna knapparna. Sensorn finns i två varianter, vit eller röd larmknapp.
669 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många av oss tillbringar en stor del av vår arbetstid inomhus på kontor, butiker, sjukhus, i skolan etc. Att inomhusmiljön och luftkvaliteten därmed är av största vikt för att vi ska må bra, prestera bra och hålla oss friska är inget nytt. Vår multisensor ger dig direkt lokalt på displayen en indikation om något inte står rätt till samt skickar all mätdata till ditt LoRa-moln för djupare analys och vidare kontakt med fastighetsägare. Helt enkelt svart på vitt om luften du andas inte håller måttet.
3 870 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109244
LoRaWan PIR & ljussensor
729 SEK exkl. moms