Meny

Best.nr 119-1550

Remote Power Switch & Auto Reboot, 2DI, 2DO, 3 Tempsensorer

För ditt serverrum, datarack, alternativt noder och teknikbodar som står utplacerade på otillgängliga platser. Inbyggd webbserver med två AC uttag för servrar, router eller annan IT utrustning som ibland behöver en manuell omstart över IP, schemalagd omstart, alternativt automatisk omstart om utrustning inte svarar på ping. Dessutom temperaturlarm och två digitala ingångar för statuslarm på UPS, brandlarm eller från annan utrustning i serverrummet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
5 070 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  WebSwitch Plus är designad för ditt serverrum, datarack, alternativt noder och teknikbodar som står utplacerade på otillgängliga platser. Inbyggd webbserver med två AC uttag för servrar, router eller annan IT utrustning som ibland behöver en manuell omstart över IP, schemalagd omstart, alternativt automatisk omstart om utrustningen inte svarar på ping. Dessutom temperaturlarm och två digitala ingångar för statuslarm på UPS, brandlarm eller från annan utrustning i serverrummet.

  19-1550 Server övervakning

  Manuell omstart

  Bästa sättet att få fart på en utrustning som slutat fungera är i många fall en omstart. Med WebSwitch plus installerad slipper du springa ner till serverrummet eller resa ut till avlägset beläget IT-skåp för att göra detta. Istället surfar du upp till WebSwitch med din PC alternativt klickar omstart i en app på din smartphone. 

  Automatisk omstart 

  Du väljer själv hur ofta du vill att WebSwitch ska pinga ansluten utrustning. Skulle den inte få korrekt svar så startar den autmatiskt om densamma. Vill du kan du ställa in att den ska vänta och sen skicka ytterligare ping efter en stund innan den gör en omstart.

  Omstart på schema

  Det finns utrustning som mår bra av att med jämna mellanrum startas om. WebSwitch löser detta med en inbyggd kalander. Vill du till exempel att din router ska göra en reboot en gång i månaden så ställer du enkelt in detta i kalendern.

  Kontroll av temperatur, luftfuktighet och annan utrustning i severrummet

  Temperaturövervakning är ett måste i ett serverrack. Till WebSwich har du möjlighet att ansluta upp till tre sensorer, en sensor ingår -55°C to +125°C. Skulle temperaturen stiga över eller falla under de gränsvärden du sätter upp så larmas du via e-post eller SNMP och kan på så sätt snabbt agera och undvika kostsamma driftstopp. Dessutom  två digitala ingångar för statuslarm på UPS, brandlarm eller från annan utrustning i serverrummet. 

  Inbyggd logg och larm via E-post, SNMP

  Samtliga händelser loggas i WebSwitch och larm kan skickas via E-post eller SNMP till ansvarig IT personal vid ex. omstart eller oönskad temperatur. 

  Kräver ingen programvara, ingen molntjänst, inga månadsavgifter

  WebSwitch ger en kostnadseffektiv och säker övervakning, den har inbyggd webbserver och fungerar helt stand alone. Inga programvarulicenser, inga abonnemang eller andra fördyrande avgifter.

  Levereras utan strömkablar, se under tillbehör.

  • Inbyggd webbserver
  • 2 AC uttag för kontroll av ansluten utrustning
  • 2 DI
  • 3 Sensorer för temperatur eller luftfuktighet (en tempsensor ingår)
  • Support för HTTP, SNMP, Modbus/TCP
  • För rackmontage (rackvinklar ingår ej, se under tillbehör) eller väggmontage
  • Intern logg för alla händelser
  • Inbyggd kalender
  • controlbyweb

   

     App Android                   App Apple

  CBW mobile            CBW mobile Apple

   

   

   
 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Relays
  Yes
  Digital Input
  Yes
  Temp Humidity monitoring
  Yes
  RJ45
  Yes
  SNMP
  Yes
 • Dokument

Alternativ till denna produkt