Meny

Best.nr 133-4830

SFP, HD-BNC, SD Video Transceiver, MSA

3Gbps SDI SFP koaxial transciver - för långt avstånd med option på omklockning av signalen, MSA, HD-BNC™ Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
5 830 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  3Gbps SDI SFP koaxial transciver - för långt avstånd med option på omklockning av signalen, MSA, HD-BNC™

  133-4830 är en HD-SDI SFP som klarar lång sträcka över 75Ω koaxialkablar via HD-BNC ™ kontakter, den kan sända och ta emot SDI-signaler upp till 2,97 Gbps 133-4831 är en HD-SDI SFP modul designad med en återklocknings-alternativ att så att kabeldrivarens frekvens konfigureras automatiskt för att uppnå överensstämmelse med SMPTE 424M, SMPTE 292M och SMPTE 259M.

  SFPerna har utjämnaren med DC-återställning för att kompensera DC-innehållet i SMPTE patologiska testmönster. 133-4831 inkluderar klock-återlåsningskretsar. Genom att undertrycka ackumulerad jitter förvärvar varje återklockare optimal prestanda för ingång och utmatning.

  133-4830/31 tillhandahåller modulidentifieringsinformation och konfiguration genom ett seriellt gränssnitt med två ledningar. Det är också en hot-pluggbar lösning för uppgradering och underhåll av fältsystem. 133-4830/31 är utbytbar med annan MSA optisk video SFP vilket förbättrar flexibilitet för produkten. Olika plattformar för installation stöds. Modulen är SMPTE-kompatibel vilket resulterar i minskad utvecklingsinsats och kostnad.

  133-4830/31 är Pb-fri och ROHS-kompatibel.

  Sammanfattning av fördelarna.

  • Flexibilitet: Bygg ett helt optimerat system genom att blanda elektrisk och optisk video SFP
  • Kostnad: Design kostnadseffektivt system
  • Modularitet: Tillåt aktiv skalbarhet och utbyte av kritiska komponenter där det är möjligt
  • Storlek: Högsta täthet någonsin uppnåtts för standard 75Ω koaxiellt SDI-gränssnitt
  • Utbytbart: Fullt kompatibelt med befintlig MSA-videooptisk SFP
  • Hot-Pluggable: Byt utan att påverka systemets beteende
  • Avancerad förpackning: Flera monteringsalternativ stöds
  • Grönt: 133-4830/31 är Pb-fri och ROHS-kompatibel. Dessutom har den mycket låg strömförbrukning.
  • Effektförbrukning typiskt 1216mW
  • Utökat temperaturområde -40˚C till 80°C
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Olika typer av ändutrustning är numera, mer än någonsin tidigare, tillgängligt med SFP/SFP+ formatet som anslutningsmöjlighet. Tillämpningarna blir då fler och fler samtidigt som både fibertyper, dataströmmar och protokoll kan skilja sig åt en del. Resultatet av det blir att nät och länkar samt dess protokoll integreras i varandra allt mer, vilket gör att behovet av multifunktionella omvandlare ökar. För detta har vi produkter från Fiberplex till hjälp. Enheten hjälper dig helt sonika att transportera vad du vill, när du vill och hur du vill.
4 710 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
33-8001 är en 16-kanalers aktiv våglängds-multiplexer främst för Video. Enklare beskrivet, den tillåter användaren att kombinera upp till 16 olika källor av data över ett ensamt fiberpar. Varje kanal kan länkas via fiber med hjälp av Direktroniks SFP-moduler med FOM, FOI eller TD, eller faktiskt med de flesta SFP från 155Mbps upp till 3 gigabit per kanal och ger totalt upp till 48Gbps.
162 420 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter