Meny

Best.nr 105-0110

Kabel för elmätning inom- och utomhus

Meter Maid är en portabel analog elmätare med hög precision som är universell och användbar i mängder av tillämpningar både inom- och utomhus. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 10 st
Leveranstid 1-2 dagar
4 120 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Meter Maid är en portabel analog elmätare med hög precision som är universell och användbar både inom- och utomhus. Nu kan du enkelt koppla på energimätning på en befintlig utrustning antingen tillfälligt eller permanent var den än sitter. Du får tillförlitlig mätning av KWh med en noggrannhet av 1% (MID klass B) vilket motsvarar elmätaren i en vanlig villa.

  Ej nollställbar för bästa trovärdighet

  En analog mätare, som inte kan nollställas eller i övrigt "mixtras" med är lätt för alla att förstå sig på och lita på. Det gör att den passar perfekt i olika hyr-situationer där brukaren skall betala för elförbrukningen. För övrigt kan det vara befriande enkelt att för en gångs skull slippa IP- eller mobilnätanslutning med appar, web-management, SNMP etc och istället bara ha en traditionell räknare att läsa av med jämna mellanrum. Meter Maid kan alla hantera, även när manual och förpackning sedan länge är borta.

  Vattentät i stötsäkert hölje

  Meter Maid är gjord för att hanteras ofta och skapt därefter. Mätarhöljet har kapslingsklass IP67 och kontakterna är av standard "blåhanske" (IEC 60309) i antingen 16A eller 32A utförande. Kabeln är av sk arktisk typ som håller sig smidig och flexibel ner till -20. På det hela taget en driftsäker och svårtförstörd produkt som dessutom enkelt kan anpassas då kontakterna inte är pågjutna utan löstagbara och enkla att byta ut. 

  Beställ den längd du behöver

  På kort tid tar vi fram den längd du behöver, kontakta oss så hjälper vi dig.

   

  Spänning 200V – 260V AC
  Frekvens 50Hz – 60Hz
  Noggrannhet ±1% (Klass B)
  Brukstemperatur -30°C to +°40C
  Förvaringstemperatur -30°C to +°60C
  Kapsling IP673 (Elmätardelen)
  Display 6-siffrig ej nollställbart räkneverk
  Material ABS-plast
  Dimension Längd 210.5mm/diameter 60.5mm
  Standard EN61036
  Kabeltyp 3.ledare, lågtemperaturtyp
  Kabelarea 2.5mm² 4.0mm²
  Max belastning 16A 32A
  Vikt 950g 975g
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m) *
  1
  Model
  Elmätarkabel
  Type
  IP67

Alternativ till denna produkt

 
Ett stort urval av strömlister 6x Schuko för horisontellt montage.
606 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den låsbara kontakten är universell och passar alla hane-kontakter oavsett i vilken produkt de sitter. Det gör det enkelt uppgradera befintliga installationer med en ny säkrare strömförsörjning utan annat besvär än att byta ut strömkabeln.
81,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Har du sensorer med M-Bus interface? Då är HWg-PWR en produkt för dig. HWg-PWR ansluts till ditt nätverk och samlar in all data från dina sensorer. Du får full kontroll över el, värme, vatten och gasförbrukning. Enheten analyserar och kontrollerar mätvärden från externa M-Bus sensorer och presenterar dessa grafiskt via webbgränssnitt samt hjälper dig ta fram faktureringsunderlag.
6 330 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter