Meny

Best.nr 17-0141

MTRJ till ST Multimode 62,5/125 Duplex Yd 3,0mm

Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. Multimode 62,5/125 OM1 används på korta avstånd, på 10 Gbit är maxlängden 33 meter. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
92,50 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  197 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model fibercable
  ST-MTRJ
  MM/SM
  Multimode
  Length (m) fibercable
  1
  Duplex/Simplex
  Duplex
  OM
 • Produktbeskrivning

  Multimode OM1 stödjer inte 40 Gb och 100 Gb, där krävs OM3, OM4 eller OM5.

  Säkerställ ett robust nätverk redan från start så undviker du dyra manageringskostnader!

  100% 3D/interferometertestat, din garanti för stabil hög kvalité

  I de flesta fall så tillverkas fiberkablage i stora volymer och i tillverkningen så kontrolleras råfibern innan den blir patchkabel, därefter sker ingen manuell kontroll. När sedan kontaktering sker så är det vanligaste tillvägagångsättet att man rengör delarna i fibern utan efterföljande kontroll och kablagen går ut på marknaden.  Vid 3D interfermotertest sker en manuell kontroll av varje fiberkabel där man redan i produktionen kasserar så mycket som upp till 30 % av färdiga fiberkablage för att de inte håller måttet.  Vi tycker att det är helt orimligt varför all vår fiber testas manuellt efter tillverkning. Bygg robust och smart från start, det kommer du att tjäna på i längden.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 17-2900
En kraftigt armerad fiberkabel på utryckningsvagn för nödlägen i datanätet, tillfälliga uppkopplingar för TV-sändningar, konferenser, idrottsevenemang, konserter m m.
9 930 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 17-1760
Robust / Ruggad fiberkabel med endast 7.0mm i sin ytterdiameter. Breakoutdelen har en armering runt fiberparen vilket gör kablaget extra tåligt vid installation.
466 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 17-1918
Fiberpatch med draghandtag för paneler med många uttag. Dagens tätbyggda fiberpaneler har mångdubbla rader av uttag vilket gör det svårt att komma åt det lilla snäppet på LC-kontakten för att lossa kabeln. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice.
274 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter