Meny

Best.nr 17-0141

MTRJ till ST Multimode 62,5/125 Duplex Yd 3,0mm

Halogenfria kablage med MTRJ till 2xST-kontakter, för att ansluta MTRJ-utrustning till gamla ST-fibernät. MTRJ-donets två fibrer delas då upp till två separata ST-don. Kontakterna är UPC-slipade (Ultra Physical Contact) för att ge minsta möjlig dämpning och reflektioner i kontaktövergången. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
90,30 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  193 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Model fibercable
  ST-MTRJ
  MM/SM
  Multimode
  Length (m) fibercable
  1
  Duplex/Simplex
  Duplex
  OM
 • Produktbeskrivning

  Halogenfria kablage med MTRJ till 2xST-kontakter, för att ansluta MTRJ-utrustning till gamla ST-fibernät. MTRJ-donets två fibrer delas då upp till två separata ST-don.
  Kontakterna är UPC-slipade (Ultra Physical Contact) för att ge minsta möjlig dämpning och reflektioner i kontaktövergången. Kvalitet in i minsta detalj. Allt verifierat med individuellt mätprotokoll över dämpning och reflektion, som medföljer varje kabel.

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen. 

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

Alternativ till denna produkt