Meny

Best.nr 17-0290

Modal conditioning kabel Yd 3,0mm

En speciell fiberkabel, som gör det möjligt att sända Gigabit-LX upp till 2 km över multimode fiber. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Teknisk specifikation

  Model fibercable
  SC-SC
  MM/SM
  Modal Conditioning
  Length (m) fibercable
  1
  Duplex/Simplex
  Duplex
 • Produktbeskrivning

  En speciell fiberkabel, som gör det möjligt att sända Gigabit-LX upp till 2 km över multimode fiber.

  Ibland finns bara multimode fiber, hur gör man då?

  Gigabit-LX som normalt använder singlemode-fiber har även stöd för att anslutas till multimode fiber, men får då en begränsad räckvidd på 550 m. Om man har behov av längre distanser och endast har tillgång till multimode fiber, kan man med hjälp av denna "modal conditioning" kabel komma upp i kabellängder på ca 2 km.
  En "modal conditioning" kabel ansluts i vardera änden (rätt väg!) på multimode-fibern. Därefter ansluts den aktiva utrustningen på vanligt sätt.

  Om inte önskad fiber finns i lager så ordnar vi detta. Ange då kontakttyp för vilken sida som är utrustningssida (SM) och vilken som är fiberkabelsida (MM). Ring eller skicka oss ett mail!

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen.

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

Alternativ till denna produkt