Meny

Best.nr 105-0239

220 V Apparatkablage C20-C19 LSZH

Halogenfria kablage LSZH ( Low Smoke Zero Halogen ) är ett säkrare val än PVC kablage. Halogenfria kablage minskar den svarta och giftiga rökutveckling som bildas vid brand av PVC kablage, vilket innebär bättre sikt och mindre skadlig rök. Chansen till att hitta nödutgångar snabbt ökar väsentligt med val av halogenfria kablage. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 98 st
Leveranstid 1-2 dagar
141 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Halogenfria kablage LSZH ( Low Smoke Zero Halogen ) är ett säkrare val än PVC kablage. Halogenfria kablage minskar den svarta och giftiga rökutveckling som bildas vid brand av PVC kablage, vilket innebär bättre sikt och mindre skadlig rök. Chansen till att hitta nödutgångar snabbt ökar väsentligt med val av halogenfria kablage.

  Vid brand utvecklar PVC kablage den giftiga gasen klor som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra vilket kan leda till stora skador på maskiner, datorer, elektronik .

  Att välja halogenfritt LSZH borde vara ett självklart val inte minst i offentliga miljöer.

  LSZH förkortas ibland också LSOH.

  • CE märkt
  • Kabelaria 3* 1.5mm2

  LSZH Logga

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  0,5
  Model
  C19-C20
  LSZH
  LSZH
  Color
  Black
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Den låsbara kontakten är universell och passar alla hane-kontakter oavsett i vilken produkt de sitter. Det gör det enkelt uppgradera befintliga installationer med en ny säkrare strömförsörjning utan annat besvär än att byta ut strömkabeln.
99,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Meter Maid är en portabel analog elmätare med hög precision som är universell och användbar i mängder av tillämpningar både inom- och utomhus.
2 720 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter