Meny

Best.nr 111-2070

Modularjack Cat.6,Cat.6A med inbyggt verktyg RJ45

Keystone-kontakt med inbyggt verktyg för en snabb och enkel installation. En tålig modell med grunt montage som gör att den passar i så väl paneler som vägguttag och blir därmed ett bra standardval för de flesta tillämpningar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 319 st
Leveranstid 1-2 dagar
38,80 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Kontakten har vinkelrät ingång mot kabelhållaren vilket ger samtliga par samma avstånd till slitsen samt minimal sträcka i upptvinnat läge för minsta möjliga störning mellan paren. Den har 50 mikrometer guld på kontaktstiften och tål därmed många i och urkopplingar utan att signalegenskaperna försämras.KEYSTONE

  Tack vare den vinkelräta ingången i kabelhållaren blir kontakten lite grundare än normalt och passar därför bra också i grunda väggutag där avståndet till dosans botten är kort.

  Den verktygslösa kontakteringen gör att du slipper den speciella mejseln för varje anslutning och kan kontaktera alla samtidigt genom att pressa kabelhållaren mot käftarna. Det går snabbare och du slipper skaderisken mejseln utgör. Anslutnngen i sig är kompatibel med både 110 och Krone, så den som vill och är van vid den metoden kan fortsätta så.

  • Kompatibel med 110- och Krone-verktyg
  • Klarar varierande tjocklek på kabeln, 22-26 AWG
  • Färgmärkt för både T568A och T568B
  • Verifierade av testlabb;  3P och Delta
 • Tillbehör

  289 SEK exkl. moms
  79,50 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Modularkontakt för RJ45 Cat6 som snabbar på din kontaktering. Här får du en lösning där du slipper att fundera på om rätt ledare kom på rätt plats. Dra bara de 8 ledarna rakt igenom kontakten och verifiera därefter att allt sitter rätt.
2,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Cat6A Keystone som passar de flesta paneler och dosor. Många gånger så är det svårt att veta vad som passar var när många kontaktdon ska in på mindre yta.
51,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Gör din Keystone installation mer säker med hjälp av låsningsbara kontakter. Nu kan du enkelt använda dina standard kablage men ändå vara säker på att ingen råkar dra ut fel kabel vid fel tidpunkt.
47 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter