Meny

Best.nr 114-1087

USB till skruvplint

USB-adaptern gör det enkelt att komma åt signalerna i USB-kontakten utan verktyg eller att behöva bryta sönder kontakten. Nu kan du enkelt koppla på mätinstrument eller göra olika provkopplingar utan åverkan på kontakten. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 92 st
Leveranstid 1-2 dagar
33,60 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    USB-adaptern gör det enkelt att komma åt signalerna i USB-kontakten utan verktyg eller att behöva bryta sönder kontakten. Nu kan du enkelt koppla på mätinstrument eller göra olika provkopplingar utan åverkan på kontakten.

    Adaptern är av USB A-typ och finns at få med både hane och hona. Givervis måste man beakta att USB-trafik ställer vissa krav på både kabel och anslutningar för att fungera tillförlitligt, varför adaptern i dessa sammanhang endast skall användas i labbsyfte eller liknande.

Alternativ till denna produkt

 
Adapterkabeln med fjärderplint gör det enkelt att komma åt signalerna i RJ45-kontakten utan verktyg och de begränsningar som finns avseende kabeldiameter i RJ45-kontakten. Nu kan du enkelt använda ett kabelnät baserat på RJ45 också till andra uppgifter och med annan kabel.
88,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Adaptern gör det enkelt att komma åt signalerna i RJ45-kontakten utan verktyg och de begränsningar som finns avseende kabeldiameter i RJ45-kontakten. Nu kan du enkelt använda ett kabelnät baserat på RJ45 också till andra uppgifter och med annan kabel.
49,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu slipper du kontaktering och lödning när du ansluter kabel till en DB9-kontakt. Vår kompakta adapter har 9 skruvlösa plintar som var och en är förbunden med var sitt kontaktstift i den 9-poliga DB-kontakten.
331 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter