Meny

Best.nr 114-1091

RJ45 hane till BNC hane

Adaptern mellan BNC hane och RJ45 blir en bekväm genväg mellan olika kabelsystem, som gör att du utan att öppna och ändra i anslutningarna kan leda en koaxkabel på BNC vidare i att kabelnät baserat på RJ45. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
36,70 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Adaptern mellan BNC hane och RJ45 blir en bekväm övergång mellan olika kabelsystem, som gör att du utan att öppna och ändra i anslutningarna kan leda en koaxkabel på BNC vidare i att kabelnät baserat på RJ45.

    Då BNC-kontakten endast har utrymme två ledare, så är också bara två ledare anslutna i RJ45-änden. Centrumledaren går till stift 1 och skärmen till stift 2

    RJ45 till BNC

Alternativ till denna produkt

 
Nu slipper du kontaktering och lödning när du ansluter kabel till en DB9-kontakt. Vår kompakta adapter har 9 skruvlösa plintar som var och en är förbunden med var sitt kontaktstift i den 9-poliga DB-kontakten.
331 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Adaptern gör det enkelt att komma åt signalerna i RJ45-kontakten utan verktyg och de begränsningar som finns avseende kabeldiameter i RJ45-kontakten. Nu kan du enkelt använda ett kabelnät baserat på RJ45 också till andra uppgifter och med annan kabel.
49,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Adapterkabeln med fjärderplint gör det enkelt att komma åt signalerna i RJ45-kontakten utan verktyg och de begränsningar som finns avseende kabeldiameter i RJ45-kontakten. Nu kan du enkelt använda ett kabelnät baserat på RJ45 också till andra uppgifter och med annan kabel.
88,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
USB-adaptern gör det enkelt att komma åt signalerna i USB-kontakten utan verktyg eller att behöva bryta sönder kontakten. Nu kan du enkelt koppla på mätinstrument eller göra olika provkopplingar utan åverkan på kontakten.
33,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter