Meny

Best.nr 114-1080

RJ45 till skruvplint

Adaptern gör det enkelt att komma åt signalerna i RJ45-kontakten utan verktyg och de begränsningar som finns avseende kabeldiameter i RJ45-kontakten. Nu kan du enkelt använda ett kabelnät baserat på RJ45 också till andra uppgifter och med annan kabel. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 321 st
Leveranstid 1-2 dagar
51,30 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Adaptern gör det enkelt att komma åt signalerna i RJ45-kontakten utan verktyg och de begränsningar som finns avseende kabeldiameter i RJ45-kontakten. Nu kan du enkelt använda ett kabelnät baserat på RJ45 också till andra uppgifter och med annan kabel.

    Adaptern finns at få med både hane och hona i RJ45-änden men också med fjäderplint alternativt traditionell skruvplint. Givervis måste man beakta att Ethernet-trafik ställer vissa krav på både kabel och anslutningar för att fungera tillförlitligt, varför adaptern i dessa sammanhang endast skall användas i labbsyfte eller liknande.

    Själva skruvplinten (terminalblocket) är löstagbar från adaptern för att underlätta anslutning och bortkoppling utan att RJ45-kontakten behöver lossas.

Alternativ till denna produkt

 
Nu slipper du kontaktering och lödning när du ansluter kabel till en DB9-kontakt. Vår kompakta adapter har 9 skruvlösa plintar som var och en är förbunden med var sitt kontaktstift i den 9-poliga DB-kontakten.
345 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Adapterkabeln med fjärderplint gör det enkelt att komma åt signalerna i RJ45-kontakten utan verktyg och de begränsningar som finns avseende kabeldiameter i RJ45-kontakten. Nu kan du enkelt använda ett kabelnät baserat på RJ45 också till andra uppgifter och med annan kabel.
92,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
USB-adaptern gör det enkelt att komma åt signalerna i USB-kontakten utan verktyg eller att behöva bryta sönder kontakten. Nu kan du enkelt koppla på mätinstrument eller göra olika provkopplingar utan åverkan på kontakten.
35 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr114-1090
RJ45 hane till USB A hona
38,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr114-1091
RJ45 hane till BNC hona
38,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter