Meny

Best.nr 20100741

Smidig konvertering med hybrid adaptrar

Konvertera enkelt din kabel till det du önskar. Vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 10 st
Leveranstid 1-2 dagar
193 SEK exkl. moms
  • Lär dig mer

  • Produktbeskrivning

    Konvertera enkelt din kabel till det du önskar. Vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. 

    Samtliga är utrustade med den mer exklusiva och betydligt starkare materialet Zirconia. Klara att monteras i temperatur mellan -40° till 75° och klarar upp till minst 1000st i och urkopplingar. Finns för både duplex och simplex och klarar både MM och SM. Endast <0.20db förlust.

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
134 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När det gäller skarv-/konverteringsdon till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer.
583 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När det gäller skarv-/adapter till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer.
88,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När det gäller skarv-/konverteringsdon till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer. Vi har dock valt att enbart erbjuda den exklusivare och betydligt styvare Zirconia i samtliga adaptrar för både multimode och singlemode.
10,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter