Meny

Best.nr 138-1500

MPO-panel för korskoppling av fiber

Fler anslutningar på samma yta. MPO (Multi-fiber Push ON) ett universellt kabelsystem för fibernät. Effektivare och smidigare installation eftersom varje kontakt innehåller 12 fiber. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 060 SEK exkl. moms
  • Lär dig mer

  • Produktbeskrivning

    Fler  anslutningar på samma yta.  MPO (Multi-fiber Puch ON) ett universellt kabelsystem för fibernät. Effektivare och smidigare installation eftersom varje kontakt innehåller 12 fiber. Nu får du plats med hela 4 kassetter (12-96fiber) på 1HE vilket ytterligare spar plats i ditt rack/stativ/skåp och ger även en snygg installation. Panelen finns i tre storlekar med plats för totalt 288 fiber. I varje kassett så finns det en eller två MPO-12 kontakter i bakkant för trunk-koppling till nästa rack eller panel.

    MPO- och MTP-förvirringen

    Det finns ett utbrett missförstånd kring de båda förkortningarna vilket skapar förvirring hos användare. MPO är den officiella benämningen på multifiber-kontakten medan MTP (Multi-fiber Termination Push on) är ett registrerat varumärke (US Conec). MTP är alltså en MPO-kontakt tillverkad av US Conec.

Alternativ till denna produkt

 
Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. skåpet är IP55-klassat (krävs 2 extra blindflänsar).
4 840 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-0100
Smart och smidigt väggskåp
2 610 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
311 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
535 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter