Meny

Best.nr 20100261

HE markeringstejp för dataskåp

Med höjdenheterna på en klisterremsa blir det enkelt att placera utrustningen där den skall vara. Dessutom underlättas dokumentation och instruktioner när man kan referera till en tydlig placering. Skaffa markeringstejpen för rack så blir det lätt att göra rätt Läs mer

Varianter

Lagerstatus 7 st
Leveranstid 1-2 dagar
120 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Profil utan HE (höjdenhet/unit) är nu ett minne blott. Komplettera enkelt ditt dataskåp/stativ så att du vet vad som sitter var och att utrustningen kommer i rätt höjd på båda sidorna.

  Tejpen levereras på rulle med markering 45-1HE. För lägre rack kapar du bara av den med sax till rätt längd. Vill du ha markering på bägge sidor köper du två rullar.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Utrustning
  Övrigt

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20111299
Kabelhantering, 5pack
355 SEK exkl. moms
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
164 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu har det hänt, något redan perfekt har nu blivit ännu bättre. Den nya Rackstuds DUO (20/50pack) är tre gånger snabbare än en vanlig korgmutter vid montering av 1HE utrustning i din server hall, datacenter, datarum eller liknande. Obs produkten är svart.
653 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kraftigare kabel/kablage och stora arbeten kräver verktyg som verkligen fungerar.  Vår större och kraftigare häftpistol som är konstruerad i aluminium är anpassad för de flesta data och elinstallationer och fungerar med tre olika storlekar av klamrar.
736 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Rätt verktyg ger alltid bäst slutresultat. Här får du en smidig och ett ergonomiskt verktyg av högsta kvalité för enkel och snabb hantering av dina buntband.
3 040 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter