Meny

Best.nr 25-0600

DVI 16x16 matrisrouter för fiber/koppar multigränssnitt

OMM1000 från Opticis är en hypermodern matrisrouter med upp till 16 ingångar och 16 utgångar för både koppar- och fiberanslutning. Tillsammans med det stora urvalet av fiberomvandlare klarar du snart sagt varje kombination av såväl analog som digital video. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
86 610 SEK
 • Tillbehör

  13 940 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  OMM1000 från Opticis är en hypermodern matrisrouter med upp till 16 ingångar och 16 utgångar för både koppar- och fiberanslutning. Tillsammans med det stora urvalet av fiberomvandlare klarar du snart sagt varje kombination av såväl analog som digital video. För styrningen saknas inga möjligheter och OMM1000 har den flexibilitet som krävs för att integreras i befintliga system via serieport och ASCII/binärkod, TCP/IP, webb eller frontpanelens knappar.

  Blanda fiber och koppar för optimal räckvidd och säkerhet

  Expansionskorten består av 4-portskort för antingen koppar eller fiber vilket gör att du kan bygga ut stegvis med början på 4x4 vidare till 8x8, 12x12 till 16x16. Självfallet kan flera system sammankopplas för att uppnå ännu större konfigurationer.

  Multigränssnitt via fiberbaserade sändare/mottagare

  OMM1000 är en matrisrouter för DVI, men med hjälp av de många fiberomvandlarna kan du konvertera från de flesta videogränssnitt till fiberbaserad DVI, som passar direkt i matrisrouterns fiberkort. Det blir en effektiv installation med ett minimum av utrustning, trots att många skiftande format kan användas.

  Multiviewer - ger en extra kontrollskärm

  Det speciella multiviewer-kortet ger möjlighet att se upp till fyra valfria bildkällor i kvadranter på en skärm alternativt som P-in-P. Full flexibilitet för dessa inställningar ges via de styrningsalternativ som nämnts ovan.

  • Certifierad för användning i medicinsk miljö, EN60601
  • Skalbar 4x4 till 16x16 via 4-portskort
  • Fiber och koppar för optimal räckvidd och säkerhet
  • Flexibel styrning via RS232(ASCII/Binär), TCP/IP, webb och frontknappar
  • Kan bestyckas med dubbla kraftaggregat för redundans
  • Display på front för omedelbar status
  • Mått: 4HE 440x380x178mm, vikt: ca10kg

Alternativ till denna produkt