Meny

Best.nr 116-8900

Grenuttag med valfri längd på matningskabel

Nu lanserar vi som första leverantör I Sverige strömlister med den unika möjligheten att själv välja längd och kontakttyp på matningskabeln. Det smarta flexibla sättet att själv välja matningskabel, längd/kontakttyp till sin strömlist gör det möjligt att skapa en helt egen unik modell för sina egna behov snabbt och enkelt Läs mer

Varianter

Lagerstatus 6 st
Leveranstid 1-2 dagar
349 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Dina nya strömlister är nu framtidssäkrade då du enkelt bara byter den låsbara anslutningskabeln nästa gång du ändrar infrastrukturen i datahallen. Du spar både tid och pengar på att slippa köpa och skruva upp/ned nya lister. Driftsäkerheten ökar också då du inte använder skarvningar av matningkablar som lätt kan lossna eller av misstag dras isär.

  Den låsbara matningskabeln som sitter bergfast tack vare den patenterade låsbara C19-C20 kabeln så även är enkel och säker att ansluta – ja faktiskt sitter den bättre än en ingjuten kabel. Se den lite roliga videon nedan om du inte är övertygad.

  Man väljer själv längd på kabeln samt vilket anslutningsdon som passar ens behov, C19 till andra änden, IEC60309(blåhandske 16A), schuko/DIN49441.

  Strömlisterna har IEC320-C13 uttag och är 19” monterad eller vertikalt monterad och tar endast 1HE i racket.

 • Tillbehör

  145 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  93,10 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  123 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Outlet
  C13
  Inlet
  C20
  Mount PDU
  19"

Alternativ till denna produkt