Meny

Best.nr 116-8050

Strömlist med sekventiellt påslag och amperemeter

Nu slipper du överbelasta UPS eller säkringar vid påslag av utrustning. I motsats till en vanlig strömlist slår våra intelligenta lister på strömmen till varje uttag med en ställbar fördröjning. Det gör att de spänningsspikar som alltid uppstår vid strömpåslag av en server eller annan utrustning inte ackumuleras och riskerar att förstöra strömlisten eller överbelasta UPS:en. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 790 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nu slipper du överbelasta UPS eller säkringar vid påslag av utrustning. I motsats till en vanlig strömlist slår våra intelligenta lister på strömmen till varje uttag med en ställbar fördröjning. Det gör att de spänningsspikar som alltid uppstår vid strömpåslag av en server eller annan utrustning inte ackumuleras och riskerar att förstöra strömlisten eller överbelasta UPS:en.

  Med amperemeter vet du vad utrustningen drar

  Som hostingföretag får du koll på vad kundens utrustning drar och har underlag för att debitera kunder också efter utrustningens strömförbrukning. Driftar man sin egen datahall kan det vara nog så viktigt att veta vilken strömförbrukningen är, inte minst vid val av UPS.

  Blandning av både C13- och C19-uttag ger både 10A och 16A

  IEC-C13 heter det "normala" apparatuttaget som du finner på de flesta datorer och nätverksutrustningen. Det är begränsat till 10A. IEC-C19 är snarlik men mer kvadratisk, tål 16A belastning och återfinns på större förbrukare och en del förgreningslister till exempelvis UPS:er. De större enheterna har två eller fyra C19-uttag och resten C13.

  Samtliga strömlister levereras inklusive 3 m anslutningskabel med IEC60309-kontakt (blå-handske) samt löstagbara vinklar för rackmontage.

 • Teknisk specifikation

  Outlet
  C13
  Inlet
  Blåhandske
  Mount PDU
  19"

Alternativ till denna produkt

 
Ny version som visar både spänning och aktuell strömförbrukning. Larm via ljud vid maxbelastning. 3 fas modellen visar aktuell information för varje fas. Många varianter med uttag för både stående och liggande montage med olika anslutningar mot befintlig strömförsörjning. Enheterna tar endast en höjdenhet (HE) i racket och är försedda med 2 m anslutningskabel.
1 000 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter