Meny

Best.nr 20100829

SMS-strömbrytare med temperaturvakt & larm vid strömavbrott

SMS-strömbrytare med temperaturvakt. Enheten hjälper dig att lätt och bekvämt fjärrstyra av-/påslag av olika utrustningar antingen per automatik, exempelvis slå på ett element vid viss temperatur, på schema, eller manuell styrning via SMS. Enheten kan även larma via SMS vid oönskad temperatur samt i händelse av strömavbrott. Läs mer

Lagerstatus 12 st
Leveranstid 1-2 dagar
946 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Fjärrströmbrytare över mobilnätet

  För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, den enhet du vill kunna managera ansluter du sedan i uttaget på framsidan av din nya SMS strömbrytare, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt.

  Först och främst ett lätt och bekvämt sätt att fjärrstyra av-/påslag av olika utrustningar, men också för att få larm vid strömavbrott eller oönskade temperaturer. 

  Enheten kan också programmeras för att schemalägga återkommande av-/påslag. Den interna klockan synkroniseras med mobilnätet och är därför mycket pålitlig.

  SMS larm

  Av eller på vid given temperatur, perfekt för fritidshuset

  Du väljer själv om du vill ställa gränsvärden för temperatur som då de uppnås antingen slår av/på ansluten utrustning, en perfekt frostvakt i fritidshuset, eller bara skickar dig ett SMS om det blir för kallt eller varmt. Ansluter du en värmekälla så kan SMS-strömbrytaren exemeplvis fungera som en termostat alternativt att du skickar ett SMS till enheten för att slå på element och värme i förväg så att din sommarstuga är uppvärmd vid ankomst. 

  Larm vid strömbortfall

  Det finns mängder av situationer och tillfällen då ett strömavbrott kan ställa till stora problem om man inte upptäcker det i tid. Med denna produkt kan du vara trygg i att om detta sker så får du direkt ett larm i form av SMS meddelande, samt ännu ett när strömmen väl är tillbaka.

  Säkerhet via auktoriserade nummer, SMS eller App i mobilen

  Enheten konfigureras med hjälp av SMS eller via App i din smartphone. Upp till fem förprogrammerade mobilnummer kan skicka instruktioner och ta emot larm från enheten. Dessa mobilnummer måste först auktoriseras av en huvudanvändare och skyddar därmed mot obehörig åtkomst.

  OBSERVERA att denna artikeln stödjer samtliga frekvenser från 2G, 3G, 4G, LTE FDD: B1, B3, B5, B7 ,B8 ,B20. Till skillnad från andra modeller på marknaden som ofta enbart har 2G stöd.  

   

  • GSM 4G LTE LTE FDD: B1, B3, B5, B7 ,B8 ,B20 
   LTE TDD: B40 3G och 2G Art. 20100829
  • Hög effekt: 16A, 3600W 110-230VAC
  • Temperatur eller tidsstyrd automatik
  • Säkerhet via auktoriserade nummer
  • Produkt storlek 125*60*80 mm (EU Schuko)
  • Arbetstemperatur -10℃~+50℃
  • Temperatur sensor -10℃~+50℃
  • Med tillbehörssensorn -30℃~+100℃
  • Standard SIM kort 15×25mm

   

  På filmen nedan visar vi hur snabbt du är igång med din övervakning med vårt SMS-larm. Denna SMS-strömbrytare fungerar på samma sätt. All konfiguration sker enkelt med SMS eller via app i mobilen.

   

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Termometer med SMS funktion. För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott.
658 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0414
SMS-larm, DIN-montage, Strömbortfall, 2 DI, ett relä, Temp
1 080 SEK exkl. moms