Meny

Best.nr 19-0415

SMS-larm vid oönskad temperatur och strömavbrott.

Termometer med SMS funktion. För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott. Läs mer

Lagerstatus 22 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Temp Humidity monitoring
  Yes
  Wireless
  Yes
 • Produktbeskrivning

  För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Enheten har en inbyggd temperaturgivare samt en extern tvåmetersgivare och skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott.

  SMS vid strömavbrott  Frostvakt via SMS  SMS larm

  Perfekt för flexibel temperaturkoll av mängder av miljöer, enheten är lätt att flytta runt till olika platser där behov uppstår, allt du behöver är ett vägguttag i närheten.

  För fritidshuset

  Sätt fast den externa sensorn på ett rör från din värmepanna så kan du vara trygg i att pannan fungerar som du tänkt, går den sönder och temperaturen sjunker skickas ett SMS-larm och du kan åtgärda problemet i god tid innan rören fryser med dyra vattenskador som följd.

  För kyl och frysbox

  Temperaturövervakning av kyl och frys är ett annat tänkbart användningsområde, den externa temperaturgivaren klarar temperaturer ner till -30 grader. Skulle frysboxen gå sönder och temperaturen stiger får du direkt ett temperaturlarm via SMS och du kan vidta åtgärder för att rädda innehållet innan det tinar och blir förstört.

  Strömbortfall

  Det finns mängder av situationer och tillfällen då ett strömavbrott kan ställa till stora problem om man inte upptäcker det i tid. Med denna produkt kan du vara trygg i att om detta sker så får du direkt ett larm i form av SMS meddelande, samt ännu ett när strömmen väl är tillbaka.

  Kontrollera aktuell temperatur

  För att se aktuell tempeatur i exempelvis fritidshuset skriver du kod #16# vartefter du skickar SMS till enheten som då svarar tillbaka med ett SMS med aktuell temperatur.

  Säkerhet via auktoriserade nummer, SMS eller App i mobilen

  Enheten konfigureras med hjälp av SMS eller via App i din smartphone. Upp till fem förprogrammerade mobilnummer kan skicka instruktioner och ta emot larm från enheten. Dessa mobilnummer måste först auktoriseras av en huvudanvändare och skyddar därmed mot obehörig åtkomst.

  • Standard/Mini SIM-kort 15mm*25mm
  • 3, Tre's SIM kort fungerar inte eftersom de saknar GSM stöd

          Ny App iOS                                 

                   

         Ny Android app 

                                                         

Alternativ till denna produkt

Best.nr 19-0856
19-0856 - Trådlös larmcentral utan abonnemangskostnad inkl sensorer
1 540 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0474
19-0474 - IP Watchdog2 Lite, 2x24V reläutg, monitorerar 10 enheter
2 230 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0400
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
2 350 SEK
Finns i flera varianter