Meny

Best.nr 33-3119

SFP GPON ONU/OLT 2.5G/1.25G

SFP-moduler för GPON (Gigabit Passive Optical Network) finns i två varianter, OLT (Optical Line Terminal) och ONU (Optical Network Unit) som kan liknas vid en "vanlig" BiDi WDM med en enhet för upstream och en för downtream. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 880 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP
  Interface
  Singlefiber
  Range
  20
  Data rate
  1.25Gbps~2.5Gbps
  Connector
  SC
  Temperature SFP
 • Produktbeskrivning

  SFP-moduler för GPON (Gigabit Passive Optical Network) finns i två varianter, OLT (Optical Line Terminal) och ONU (Optical Network Unit) som kan liknas vid en "vanlig" BiDi WDM med en enhet för upstream och en för downstream. En av varje bildar alltså en komplett länk. Observera att anslutning sker med SC-kontakt. Skulle du ha behov av den lägre hastigheten EPON, kontakta oss så hjälper vi dig.

Alternativ till denna produkt

Direktroniks SFP:er, bättre än märkesleverantörens!

Alla vet om det, märkes-SFP:er kostar skjortan. Därför erbjuder vi på Direktronik våra helt egna genuina SFP:er. Dessa har motsvarande konfiguration och funktion som märkesleverantörens, till ett helt annat pris.

Till ett bättre pris direkt från lager!

Vi erbjuder genuina Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebär att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40 000 olika kombinationer som garanterar ett du få rätt sort. Ofta med leverans samma dag direkt från vårt lager i Nynäshamn.

När du köper våra SFP:er så inkluderas även Direktroniks fria tekniska support med rådgivning och personlig service. Det innebär att du får genuin omtanke hela vägen från beställning till installation.

Så här väljer du

 1. Välj artikelnummer (industriell temperatur, DDM, våglängd etc.)
 2. Välj konfiguration i "drop-down-menyn" (HP, Cisco, Juniper, H3C etc.)

Ring om du har några frågor, 08 52 400 700. Vi gillar att hjälpa till och svarar direkt!