Meny

Best.nr 133-4666

QSFP28 Singlemode PIR4 100Gbp/s 2km MPO

QSFP28 100G över singlemode-fiber med MPO-kontakter. OBS enheten kräver MPO fiber med APC slipning alltså inte standard MPO som har UPC slipning. Läs mer

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
6 110 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Exempel på switch med QSFP28-portar är Wedge 100 från EdgeCore. 

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  QSFP28
  Connector
  MPO
  Interface
  Singlemode
  Data rate
  100Gbps
  Wavelength TX/RX
  1310
  Range
  2
  DDMI
  Yes

Alternativ till denna produkt

 
Behöver du gå längre än vad QSFP+/QSFP28-optiken kan erbjuda eller har du för hög dämpning i den tilltänkta sträckan? Med denna enhet kan du regenerera signalen och på så vis slipper du problematiken med att inte nå fram. Sätt enheten halvvägs och du slipper bekymra dig över ostabilitet. Enheteten stödjer 3R (retiming, reshaping och regeneration) och kan hantera två länkar per kort.
14 950 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
MPO-kablage är en praktisk optisk lösning när behovet av allt större bandbredd har ökat i datacentren. Ett effektivt sätt att tillhandahålla 40 Gb och 100 Gb med hög prestanda. En kabel innehåller 8 fiber eller 4 st duplex kanaler i varje kontaktdon, vilket sparar en hel del pengar och utrymme i datacentren. Denna kabel har APC slipning som är vanlig på QSFP+/QSFP28 moduler med MPO kontakt, OBS med UPC slipad MPO kabel så blir dämpningen upp till 5dB per sida så totalt 10dB.
1 530 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
MPO-kablage är en praktisk optisk lösning när behovet av allt större bandbredd har ökat i datacentren. Ett effektivt sätt att tillhandahålla 40 Gb och 100 Gb med hög prestanda. En kabel innehåller 8 fiber eller 4 st duplex kanaler i varje kontaktdon, vilket sparar en hel del pengar och utrymme i datacentren. Denna kabel har APC slipning som är vanlig på QSFP+/QSFP28 moduler med MPO kontakt, OBS med UPC slipad MPO kabel så blir dämpningen upp till 5dB.
1 380 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter