Meny

Best.nr 33-4106

GBIC Cu koppar 1.25Gbps

GBIC som i GigaBit Interface Converter används ibland synonymt med SFP eftersom bägge normalt avser 1Gbps trafik men är två olika generationer av optiska moduler med helt olika fysiska mått. Läs mer

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  GBIC
  Interface
  Copper
  Range
  0,1
  Data rate
  1.25Gbps
  Connector
  SC
  Temperature SFP
 • Produktbeskrivning

  GBIC som i GigaBit Interface Converter används ibland synonymt med SFP eftersom bägge normalt avser 1Gbps trafik men är två olika generationer av optiska moduler med helt olika fysiska mått. GBIC:en var den första pluggbara modulen för Gigabit och introducerades redan i slutet av 90-talet kort efter att standarden för Gigabit Ethernet 802.3z blivit officiell. Sedan många år domineras marknaden helt av den mycket mindre SFP-modulen och GBIC återfinns endast i äldre utrustning.

  GBIC Koppar RJ45

  1000Base-T med RJ45-anslutning i form av en GBIC som passsar i samma utrustning som dess motsvarigheter för fiber. Observera att vissa switchar kräver att hastigheten bestäms i switchens setup innan modulen monteras, speciellt då man avser att använda en 10/100/1000BaseT koppar-SFP för 100 eller 10Mbps.

Alternativ till denna produkt

Direktroniks SFP:er, bättre än märkesleverantörens!

Alla vet om det, märkes-SFP:er kostar skjortan. Därför erbjuder vi på Direktronik våra helt egna genuina SFP:er. Dessa har motsvarande konfiguration och funktion som märkesleverantörens, till ett helt annat pris.

Till ett bättre pris direkt från lager!

Vi erbjuder genuina Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebär att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40 000 olika kombinationer som garanterar ett du få rätt sort. Ofta med leverans samma dag direkt från vårt lager i Nynäshamn.

När du köper våra SFP:er så inkluderas även Direktroniks fria tekniska support med rådgivning och personlig service. Det innebär att du får genuin omtanke hela vägen från beställning till installation.

Så här väljer du

 1. Välj artikelnummer (industriell temperatur, DDM, våglängd etc.)
 2. Välj konfiguration i "drop-down-menyn" (HP, Cisco, Juniper, H3C etc.)

Ring om du har några frågor, 08 52 400 700. Vi gillar att hjälpa till och svarar direkt!