Meny

Best.nr 105-0607

USB-kablage typ AA

Typ AA förekommer normalt inte i en USB-kedja, eftersom det kan uppstå missförstånd om hur utrustningen skall kopplas in. Det finns dock USB-utrustningar som använder A till A kontaktering. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 943 st
Leveranstid 1-2 dagar
30,50 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  USB 2.0-kabel med hankontakter av Typ A på båda sidorna. Typ AA förekommer normalt inte i en USB-kedja, eftersom det kan uppstå missförstånd om hur utrustningen skall kopplas in. Det finns dock USB-utrustningar som använder A till A kontaktering. Kablaget är även utmärkt för den som utvecklar utrustning för USB. Man kapar bara kabeln och ansluter till sin utrustning. Se även rubriken USB-tillbehör.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m) *
  1
  Model
  USB
  Color
  Black
  Type
  TYP AA

Alternativ till denna produkt

Best.nr 105-0700
1m, hane till hane, svart
149,60 SEK 176 SEK Listpris exkl. moms
 
Kabeln ger maximal dataöverföring och laddning givet den lägre kapaciteten i typ A-kontakten i ena änden, vilket innebär max 15W laddning och 5Gbs hastighet. Därmed följer den USB3.1Gen1 för 5Gbps.
86,70 SEK 102 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Universell kabel för USB-laddning av enheter med mikro USB-kontakt. Den är framtagen främst som tillbehör till våra PoE-splitters så att du kan strömförsörja en mikro USB-enhet från vår Power over Ethernet-splitter med USB hona.
58,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter