Meny

Best.nr 20116470

Armerad patchkabel med PE-hölje Cat.6A U/UTP 28 AWG

En CAT.6A nätverkskabel för extrema förhållanden, både inom- och utomhus. Med inre armering och en yttermantel i svart PE-plast är kabeln vattentät, UV-beständig, värmetålig, samt motståndskraftig vid tuffa väderförhållanden. Den kan köras över och grävas ner direkt vid installation Läs mer

Varianter

Lagerstatus 10 st
Leveranstid 1-2 dagar
96,90 SEK 114 SEK Listpris exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Stryktålig Cat6A U/UTP 28 AWG patchkabel för både inom- och utomhusbruk. Yttermantel i Polyeten (PE) gör den resistent mot UV-strålning och fukt. Den inre armeringen består av rostfritt stål för maximalt skydd. Kabeln är idealisk i miljöer där den kan utsättas för sol, vatten och temperaturförändringar. Den är böjtålig, samt nötnings- och oljebeständig.

  20116470-80_armerad_CAT.6A_UUTP_Patchkabel_ångvält.png

  Kabeln är bland annat lämplig i fabriker, garage och andra tuffa platser, där den kan råka bli överkörd eller på annat sätt riskerar att bli omilt behandlad. Det yttre höljet av Polyeten har dessutom en skyddande effekt och kan förhindra repor och skador på utrustning, maskiner och fordon i omgivningen.

  Specifikationer

  • Böjskydd: Gjutet
  • Kontaktdon: RJ45 50u guldpläterat
  • Ledardimension: 28AWG
  • Godkänd i Fluke channel test vid 500MHz
  • Certifieringar: UL, CE, SGS, ISO9001, RoHS, REACH
  • Kabelns ytterdiameter (OD): 6.4mm
  • Temperaturområde: -40° till 60°
  • Datahastighet: 10Gbps

  20116470-80_armerad_CAT.6A_UUTP_Patchkabel_genomskuren.png

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m) *
  0,5
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  Category
  Cat.6A Gigabit
  Color
  Black
  Straight/Crossed
  Straight
  Type
  Outdoor
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
49,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En antibakteriell patchkabel som förhindrar tillväxt av skadliga bakterier som stafylokocker (Staphylococcus aureus) och koliobakterier (E. colio). Påvisad reducering av antalet livsdugliga bakterier med över 99,9%
153,85 SEK 181 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skärmad industriell utomhuskabel CAT.6A. Kabelns yttermantel av termoplastisk elast (TPE) gör den vattentät, UV-beständig och idealisk för utomhusbruk och i industriella miljöer
41,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Svart CAT.6A nätverkskabel med helgjutna RJ45-kontakter. Yttermantel i PE-plast gör kabeln vattentät, UV-beständig och lämplig för utomhusbruk
56,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Hela 40 Gbps hastighet med en frekvens på 2GHz (2000 MHz) i längder upp till 30m. Med Cat.8.1 kablage överför du data upp till fyra gånger snabbare än Cat.6A utan att kabeln för den delen blir tjock och klumpig. Kablagen är fullt bakåtkompatibla med tidigare lägre standarder.
176 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Flexibel/Ruggad Cat6A S/FTP 23 AWG patch kabel med PUR ( Polyurethane Reactive ) mantel används idealiskt för digitalt ljud över internet, industribyggnader, utomhusbruk eller i produktion där man behöver säkerställa en flexibel, ruggad/robust kabel. Verktygslös RJ45 kontakt med robust hus av zinklegering med överlägsen avskärmning som dämpar extern överhörning för enkel och snabb installation.
388 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Optimera din kabelhantering i trånga skåp och datacenter med smidigare Ethernet-kablage. Cat6A ultratunn platt kabel är en extra tunn kabel som skapar mer utrymme vid installation. Kablaget är special designat för att enkelt kunna döljas bakom tex golvlister eller under golvbeläggningar. Den ultratunna patchkabeln är också lättare att bearbeta i kabelrännor samt tar avsevärt mindre plats i ditt serverskåp.
78 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Cat.6A Utomhuskablage med polyesterfilm- tätning för bästa vattenskydd, 305m på trumma eller som 100m på trumma. Kablaget går också att köpa som metervara.
2 090 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter