Meny

Best.nr 105-2780

EV-kablar med öppen ände - reservdel till laddstationer

Allt som sitter löst hänger löst! Förr eller senare torde kabeln i laddstationen behöva bytas ut. Om inte för att någon vandaliserat laddstationen, så för att den har blivit nött eller spröd i isoleringen. Våra EV ersättningskablar med öppen ände kapar du bara till rätt längd och monterar direkt i laddaren som ersättning för den gamla eller trasiga. Därmed slipper du monteringen av den lösa kontakten och får en pålitlig fabriksmonterad lösning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 740 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Kablarna finns som standard med kontakten för fordonssidan (typ 1 eller typ 2) samt tio meter kabel för 16 eller 32A och 1-fas eller 3-fas. 

  På beställning kan motsvarande kabel också levereras som spiraliserad, i andra längder samt olika färger som orange, gul eller svart. Hör av dig till oss med ditt önskemål.

  Observera att denna produkt kan endast anslutas till en för ändamålet avsedd laddstation och bör installeras av en fackman.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Uttag fordon
  Typ 1
  Uttag strömkälla
  Öppen ände
  Max ampere
  16
  Faser
  1

Alternativ till denna produkt

 
En robust och lättanvänd vägg- eller markmonterad laddbox/laddstation för elfordon som finns i flera modeller, där samtliga följer EU-standarden gällande Typ 2 för normalladdning av elbilar. En säker och effektiv anslutning för hem, bostadsrättsförening eller arbetsplats. Stolpe/stativ för markmontering finns som tillbehör, med samma utomordentliga prestanda och smidiga installation
9 660 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En säker och effektiv anslutning för hem, bostadsrättsförening eller arbetsplats med fast anslutning. Robust och lättanvänd vägg- eller markmonterad laddbox/laddstation för elfordon som finns i flera modeller, där samtliga följer EU-standarden gällande Typ 2 för normalladdning av elbilar. Stolpe för markmontering finns som tillbehör, med samma utomordentliga prestanda och smidiga installation
9 350 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med justerbar effekt slipper du riskera att överbelasta elnätet när du laddar ditt fordon via ett vanligt eluttag. Vår justerbara laddkabel ger dig möjlighet att stegvis ställa effekten från 6A och uppåt. Det gör den perfekt också till uttag för motorvärmare som ofta är avsäkrade till 6A.
5 960 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Laddkabeln för laddstationer och dig med typ 1-kontakt i fordonet, dvs de flesta amerikanska och japanska bilmärken. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln den slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen.
2 790 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Förlängningskabel för laddkablar av typ 1 som är praktisk att ha med när ordinarie kabel inte räcker till.
2 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Använd våra EV-kontakter för att bygga egna eller reparera trasiga laddningskablar, så slipper du köpa en helt ny komplett kabel
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Hållaren för laddarhandtaget snyggar till installationen och håller kabeln borta från smuts och väta på marken. Perfekt om du som på bilden väljer att ha laddarelektroniken säkert monterad på andra sidan väggen.
150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter