Meny

Best.nr 105-2780

EV-kablar med öppen ände - reservdel till laddstationer

Allt som sitter löst hänger löst! Förr eller senare torde kabeln i laddstationen behöva bytas ut. Om inte för att någon vandaliserat laddstationen, så för att den har blivit nött eller spröd i isoleringen. Våra EV ersättningskablar med öppen ände kapar du bara till rätt längd och monterar direkt i laddaren som ersättning för den gamla eller trasiga. Därmed slipper du monteringen av den lösa kontakten och får en pålitlig fabriksmonterad lösning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 730 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Uttag fordon
  Typ 1
  Uttag strömkälla
  Öppen ände
  Max ampere
  16
  Faser
  1
 • Produktbeskrivning

  Kablarna finns som standard med kontakten för fordonssidan (typ 1 eller typ 2) samt tio meter kabel för 16 eller 32A och 1-fas eller 3-fas. 

  På beställning kan motsvarande kabel också levereras som spiraliserad, i andra längder samt olika färger som orange, gul eller svart. Hör av dig till oss med ditt önskemål.

  Observera att denna produkt kan endast anslutas till en för ändamålet avsedd laddstation och bör installeras av en fackman.

Alternativ till denna produkt

 
Med justerbar effekt slipper du riskera att överbelasta elnätet när du laddar ditt fordon via ett vanligt eluttag. Vår justerbara laddkabel ger dig möjlighet att stegvis ställa effekten från 6A och uppåt. Det gör den perfekt också till uttag för motorvärmare som ofta är avsäkrade till 6A.
5 910 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Laddkabeln för laddstationer och dig med typ 1-kontakt i fordonet, dvs de flesta amerikanska och japanska bilmärken. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln den slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen.
2 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Laddkabeln för laddstationer och dig med typ 2-kontakt i fordonet, dvs de flesta europeiska bilmärken. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen.
2 490 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Förlängningskabel för laddkablar av typ 1 som är praktisk att ha med när ordinarie kabel inte räcker till.
2 110 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Använd våra EV-kontakter för att bygga egna eller reparera trasiga laddningskablar, så slipper du köpa en helt ny komplett kabel
1 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Hållaren för laddarhandtaget snyggar till installationen och håller kabeln borta från smuts och väta på marken. Perfekt om du som på bilden väljer att ha laddarelektroniken säkert monterad på andra sidan väggen.
149 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter