Meny

Best.nr 20104207

Smartkeeper USB permanent portlås

Smartkeeper USB permanent-portlås, när du vill vara helt och hållet säker på att ingen ska kunna olovligen ansluta till dina enheter. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 10-14 dagar
29,80 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Smartkeeper USB permanent-portlås, när du vill vara helt och hållet säker på att ingen ska kunna olovligen ansluta till dina enheter.

  En billig försäkring för att alltid vara säker på att ingen kan ansluta utrustning, ladda upp eller ladda ned på ett USB-minne och eventuellt skapa svåra och kostsamma problem.  Så enkelt men ändå så permanent, detta lås trycker du enkelt fast med tumme och pekfinger och kan inte demonteras utan att skada uttaget. Säkrare kan det inte bli att trygga viktig information på sina enheter.

  • Pris/st, min. order 10st

  Viktigt, dett är ett permanetlås som inte kan öppnas med någon ntckel utan kan endst demonteras med våld.

  Ta även del av Smartkeeper totala låssystem.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  USB
  Model
  USB

Alternativ till denna produkt

 
Lås fast kablaget så slipper du kostsamma driftavbrott. Smartkeeper kabellås hindrar olovlig urkoppling av nätverkskabeln och ger dig tryggare drift till låg kostnad. Ett måste om du vill förbättra säkerheten på all kritisk utrustning som inte redan är inlåst.
498,10 SEK 586 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smartkeeper Essential USB portlås. Porten där man idag mer eller mindre kan ansluta nästan vad som helst utan någon svårighet eller kontroll. Tex så kan känsliga data och virus enkelt föras över vis USB minne och skapa stora kostnader för företag och privatpersoner, men lösning finns och är enkel och billig.
296 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter