Meny

Best.nr 20103913

Smartkeeper Essential Basic, Seriell, DVI och Parallell-portlås

Samma smidiga Smartkeeper Essential Basic serien för att även kunna skydda DVI, Seriell och parallell-portar på din dator eller andra enheter. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 7 st
Leveranstid 1-2 dagar
73,90 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Placera bara skyddet över anslutningen och komplettera med ett USB-portlås för Essential. Låset som du enkelt trycker fast i skyddet och  säkrar upp portarna från olovlig användning. En lösning som försvårar och kräver en specialnyckel för att kunna demonteras. Både nyckel och lås är färgkodad och måste matcha för att nyckeln skall passa, gul nyckel till gul lås osv. Om du inte redan har, Komplettera med nyckel och USB lås för Basic om du inte redan har. 

  Smartkeeper - en nyckel till alla typer av lås

  Med Smartkeeper får du ett komplett låssystem som klarar alla olika portar du finner på en PC, nätverks- eller AV-utrustning. Nycklarna är antingen färgkodade (Smartkeeper Essential) eller helt unika (Smartkeeper Pro), med den unika egenskapen att en du har en och samma nyckel oavsett vilken port du behöver plugga ingen eller kabel du behöver låsa fast.

  Smartkeeper Essential (Basic) - sju olika nycklar för sju olika system

  Med Smartkeeper Essential matchar nyckels färg låsen med samma färg, men olika färger kan inte låsa upp varandra. Detta ger dig normalt sett tillräckligt skydd mot oönskad anslutning till annars öppna portar såväl som tillfredställande fastlåsning av exempelvis en nätverkskabel.

  Smartkeeper Pro - unik nyckel till varje system

  Med Smartkeeper Pro får du istället en privat nyckel som endast passar dina lås, precis som låset till din ytterdörr. Pro-serien kräver därför registrering och såväl lås som nycklar måste beställas från fabrik för varje kund. Det ger dig bästa möjliga säkerhet. Samtliga låstyper finns tillgängliga för såväl Pro som Essential.

 • Tillbehör

  224 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  148 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  Seriellt
  Model
  Essential/Pro
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Lås fast kablaget så slipper du kostsamma driftavbrott. Smartkeeper kabellås hindrar olovlig urkoppling av nätverkskabeln och ger dig tryggare drift till låg kostnad. Ett måste om du vill förbättra säkerheten på all kritisk utrustning som inte redan är inlåst.
444 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Lås alla datakommunikationer på USB-porten men tillåt laddning av utrustning. En perfekt lösning för skolor, bibliotek och andra allmänna platser där dator kan finnas uppställda för allmän användning.
191 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skydda alla dina RJ45 uttag mot olovlig anslutning. Nätverksuttag finns överallt på ditt kontor, i din butik eller ditt hem, gör det svårare att för vem som helst att när som helst ansluta till ditt nätverk.
282 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter