Meny

Best.nr 20103965

Smartkeeper system Mini, USB-C portlås

Smartkeeper system Mini. USB -C portlås ett enkelt sätt som skyddar mot olovlig anslutning av extern utrustning som tangentbord, möss, mobiler, lagringsenheter eller andra enheter. Passar även utmärkt i en hub eller i ett uttag i en panel eller liknande. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
269 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Låset som ingår i systemet Mini och finns i tre färger som enkelt ansluts med din ena hand men som inte kan demonteras utan kräver special nyckel med samma färg för att låsas upp. Skapa extra säkerhet genom en enkel, snabb och billig investering.

  Har du ingen nyckel eller behöver komplettera, se tillbehör.

  Smartkeeper - en nyckel till alla typer av lås

  Med Smartkeeper får du ett komplett låssystem som klarar alla olika portar du finner på en PC, nätverks- eller AV-utrustning. Nycklarna är antingen färgkodade (Smartkeeper Essential) eller helt unika (Smartkeeper Pro), med den unika egenskapen att en du har en och samma nyckel oavsett vilken port du behöver plugga ingen eller kabel du behöver låsa fast.

  Smartkeeper Essential - sju olika nycklar för sju olika system

  Med Smartkeeper Essential matchar nyckels färglåsen med samma färg, men olika färger kan inte låsa eller låsa upp varandra. Detta ger dig normalt sett tillräckligt skydd mot oönskad anslutning till annars öppna portar såväl som tillfredställande fastlåsning av exempelvis en nätverkskabel.

  Smartkeeper Pro - unik nyckel till varje system

  Med Smartkeeper Pro får du i stället en privat nyckel som endast passar dina lås, precis som låset till din ytterdörr. Pro-serien kräver därför registrering och såväl lås som nycklar måste beställas från fabrik för varje kund. Det ger dig bästa möjliga säkerhet. Samtliga låstyper finns tillgängliga för såväl Pro som Essential.

 • Tillbehör

  154 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  USB-C
  Model
  Mini

Alternativ till denna produkt

 
Lås fast kablaget så slipper du kostsamma driftavbrott. Smartkeeper kabellås hindrar olovlig urkoppling av nätverkskabeln och ger dig tryggare drift till låg kostnad. Ett måste om du vill förbättra säkerheten på all kritisk utrustning som inte redan är inlåst.
498,10 SEK 586 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Var säker på att din USB anslutna utrustning inte kopplas ur av misstag eller kanske rent utav försvinner. En smart lösning som enkelt och snabbt installeras men som är svårare att demontera.
338 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Säkra många RJ45 anslutningar på en gång. Säkerligen så har du många kablage som mer eller mindre alltid är inkopplade i din switch och där kablaget aldrig tas ur. Säkra upp dessa med Smartkeeper modulkabellås, ett måste om du vill förbättra säkerheten.
196,35 SEK 231 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter