Meny

Best.nr 20103932

Smartkeeper system Mini, USB-B portlås

Smartkeeper Mini låssystem är precis som namnet säger, anpassad för de mindre anslutningarna på datorer och liknande utrustning. USB-B portlås, den äldre kontakten men som säkerligen ändå behöver skyddas mot olovlig anslutning av externa utrustning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
164 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Så enkelt och snabbt  får du en bra lösning som försvårar mot olovlig anslutning av utrustning. Placera bara låset vid kontakten och tryck till och låset är på plats. Nyckel krävs för att låsa upp låset. Finns i tre olika färger och med lika många nycklar, rätt färg på lås och nyckel låser upp.

  Finns att köpa med 4st lås och en nyckel eller en sats med endast 10st lås, glöm då inte att komplettera med nyckel om inte redan har, se tillbehör.

  Smartkeeper - en nyckel till alla typer av lås

  Med Smartkeeper får du ett komplett låssystem som klarar alla olika portar du finner på en PC, nätverks- eller AV-utrustning. Nycklarna är antingen färgkodade (Smartkeeper Essential Basic/Mini) eller helt unika (Smartkeeper Pro), med den unika egenskapen att en du har en och samma nyckel oavsett vilken port du behöver plugga ingen eller kabel du behöver låsa fast.

  Smartkeeper Essential (Basic) - sju olika nycklar för sju olika system

  Med Smartkeeper Essential matchar nyckels färg låsen med samma färg, men olika färger kan inte låsa upp varandra. Detta ger dig normalt sett tillräckligt skydd mot oönskad anslutning till annars öppna portar såväl som tillfredställande fastlåsning av exempelvis en nätverkskabel.

  Smartkeeper Pro - unik nyckel till varje system

  Med Smartkeeper Pro får du istället en privat nyckel som endast passar dina lås, precis som låset till din ytterdörr. Pro-serien kräver därför registrering och såväl lås som nycklar måste beställas från fabrik för varje kund. Det ger dig bästa möjliga säkerhet. Samtliga låstyper finns tillgängliga för såväl Pro som Essential.

 • Tillbehör

  125 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  USB-B

Alternativ till denna produkt

 
Lås fast kablaget så slipper du kostsamma driftavbrott. Smartkeeper kabellås hindrar olovlig urkoppling av nätverkskabeln och ger dig tryggare drift till låg kostnad. Ett måste om du vill förbättra säkerheten på all kritisk utrustning som inte redan är inlåst.
460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Lås bokstavligen fast din dator där den står och skapa en säkrare miljö mot stöld. Ett kombinationslås som enkelt ansluts på datorn och som finns för både stationär och laptop.
315 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Temporärt eller kanske permanent så vill man ansluta ett USB minne för olika ändamål på sin privata dator, datorer stående på allmänna platser eller andra enhet med plats för externt USB minne.
501 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter