Meny

Best.nr 20104034

Verktygslös CAT6A skarvadapter

Cat6A skarven som inte kräver verktyg och spar dyrbartid och som även ger mindre dämpning än en vanlig skarvadapter. Läs mer

Lagerstatus 16 st
Leveranstid 1-2 dagar
87,50 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Cat6A skarven som inte kräver verktyg och spar dyrbartid och som även ger mindre dämpning än en vanlig skarvadapter.

  Endast sex steg för att snabbt och smidigt få din skarv på plats och du slipper dra ny kabel. Liten, endast 72mm lång och 14mm bred vilket gör att den tar betydligt mindre plats än en vanlig skarvadapter. Kontakten kan återanslutas upp till hela 750 gånger och är konstruerad i metall för bättre livslängd.

  • Passar både solid och flertrådig kabel
  • AWG, 22,23 och 24
  • Skärmad
  • ROHS

  Se installations guide under dokument.

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Lås fast kablaget så slipper du kostsamma driftavbrott. Smartkeeper kabellås hindrar olovlig urkoppling av nätverkskabeln och ger dig tryggare drift till låg kostnad. Ett måste om du vill förbättra säkerheten på all kritisk utrustning som inte redan är inlåst.
425 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smartkeeper Essential USB portlås. Porten där man idag mer eller mindre kan ansluta nästan vad som helst utan någon svårighet eller kontroll. Tex så kan känsliga data och virus enkelt föras över vis USB minne och skapa stora kostnader för företag och privatpersoner, men lösning finns och är enkel och billig.
222 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Lås alla datakommunikationer på USB-porten men tillåt laddning av utrustning. En perfekt lösning för skolor, bibliotek och andra allmänna platser där dator kan finnas uppställda för allmän användning.
189 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter