Meny

Best.nr 104-0080

Kabelhållare med krok

Med den krokförsedda kabelhållaren blir det enkelt att fästa upp kabelstammar i rack, kanaler eller undertak. Men du får också en mer följsam och naturlig böj där risken för att skada en enskild kabel i stammen minskar. Nylonbandet är av kardborretyp och ger dig den justerbara diameter du behöver för att passa olika tjocklek kabelstammarna. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 160 st
Leveranstid 1-2 dagar
35,20 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med den krokförsedda kabelhållaren blir det enkelt att fästa upp kabelstammar i rack, kanaler eller undertak. Men du får också en mer följsam och naturlig böj där risken för att skada en enskild kabel i stammen minskar. Nylonbandet är av kardborretyp och ger dig den justerbara diameter du behöver för att passa olika tjocklek kabelstammarna.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Längd (mm) *
  200
  Bredd (mm) *
  20
  UV-beständighet
  Indoor
  Färg
  Blue

Alternativ till denna produkt

 
Bygelpanel med kabelbygel för montage i skåp/stativ eller liknande. Här får du en snygg och smidig lösning för att enkelt kunna hantera alla dina kablage. 
197 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den perfekta lösningen när du vill bunta ihop dina kablage men även möjligheten att återanvända när du behöver komplettera.
638 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
162 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
566 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter