Meny

Best.nr 104-4018

Vår bästa kopplingspanel - smart, snabb och säker

En utomordentligt säker och bra patchpanel med plats för 24 keystone kontakter för mycket högt ställda krav. Här kontakterar man först kontaktdonen mot kabeln, som därefter snäpps på plats i panelen. Läs mer

Lagerstatus 15 st
Leveranstid 1-2 dagar
282 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En utomordentligt säker och bra patchpanel med plats för 24 keystone kontakter för mycket högt ställda krav.  Här kontakterar man först kontaktdonen mot kabeln, som därefter snäpps på plats i panelen. Fördelen är att kontakteringen kan göras utanför skåpet, där belysningen är bättre och arbetställningen är gynnsammare. Välj mellan skärmade och oskärmade Keystonekontakter 

  Snabb och automatisk kontaktering när locket stängs

  Smart utformad trådhållare gör det enkelt att lägga trådarna på rätt plats. Samtidigt som man "stänger" donet trycks trådhållaren automatiskt in mot kontaktstiften, så att en säker kontakt uppnås när halvorna snäpper ihop. Som avslutning kan man dragavlasta kabeln med ett buntband.

  Nu behöver du inte tveka om hur trådarna skall anslutas

  Som regel har kontaktdon av den här typen dubbel förgkodning. En som används i USA (T568A)och en som används i Europa (T568B). Detta har varit en ständig källa till felkopplingar för ovana installatörer. För att undvika dessa misstag har vi uteslutit T568A eftersom det inte används i Sverige. Följ bara färgen, nu är det m a o svårt att göra fel!

  Innerpanel ger prydligt utseende

  Enklare och billigare paneler där kontaktdonen snäpps fast direkt i den synliga plåten får kontaktdon som sticker ut från panelen. Den här panelen har en innerpanel som kontaktdonen snäpps fast i. Kontaktdonen hamnar på så sätt i samma nivå som panelen och hela den bestyckade panelen får på så sätt ett prydligt utseende.

  Dragavlastningsbygel ökar tillförlitligheten

  En rejäl bygel gör att kablar kan fästas med buntband, för att dragavlasta kontaktdonen. Samtidigt får man ordning och reda så att kablarna kan följas vid eventuell felsökning. Bygeln är löstagbar för att skapa bästa möjliga utrymme när kontaktdonen skall snäppas på plats.

  Glöm inte att komplettera med keystone, se tillbehör.

  Viktig, se bild på CC mått så att just din Keystone kontakt passar

 • Tillbehör

  38,30 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  68,10 SEK exkl. moms
  38,90 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  50,90 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  52 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  46,20 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
143 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Säkra din förlängning med lås-funktion. Smidig adapter som kan användas på den flesta platser där man behöver skarva sitt kablage.
65 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20103212
50-pack Duo, universal
568 SEK exkl. moms