Meny

Best.nr 125-0011

Nätverks Audio DANTE och AVB SFP fiberlänkspaket

Fiberlänkspaket som är färdigkonfigurerad för att överföra DANTE och AVB nätverksaudio. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
34 420 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Fiberlänkspaket som är färdigkonfigurerad för att överföra DANTE och AVB nätverksaudio, överför på Multimode eller Singlemode fiber.

  • Upp till 1.25Gb/s dubbelriktad data länk via SFP
  • 1000BASE-T mot system med SERDES interface
  • 10/100/1000BaseT mot system med SGMII interface
  • inkl två 9V 1,3A nätadaptorer
  • Max ström med två SFP 555mA
  • Arbetstemperatur 0 - 50°C
  • 114x42x70mm 0,2kg

  Dante (Digital Audio Network Through Ethernet) utvecklades av Audinate 2006 och stöder samplingsfrekvenser upp till 196kHz med en minimal latens på 150 mikrosekunder och 1024 kanaler per länk.

  AVB (Audio Video Bridging) utvecklades 2011 av Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), samma organisation som utvecklade den ursprungliga Ethernet-standarden. AVB (även känd som "IEEE 802.1BA") har nästan samma specifikationer som Dante, med en något högre minsta latens på 250 mikrosekunder. Det är dock en öppen standard, vilket innebär att tillverkare inte behöver licensiera tekniken.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Active module fiber
  Interface
  Multi-Interface

Alternativ till denna produkt

 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6 patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor. För en större färgpalett titta på Cat.6A U/UTP.
48,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
87,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd.
189 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter