Meny

Best.nr 25-0430

3G SDI-enkelfiberförlängare upp till 30km

3G SDI-gränssnittet hittar man i studiomiljön på kameror och inspelningsutrustning och är ett seriellt gränssnitt för videoöverföring på koaxkabel (BNC). Vår förlängare ger dig en transparent länk på en enda fiber och för i princip alla SDI-varianter. Flexibel strömförsörjning (5-16V DC) gör den möjlig att strömförsörja direkt från kameran. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
11 770 SEK
 • Tillbehör

 • Produktbeskrivning

  3G SDI-gränssnittet hittar man i studiomiljön på kameror och inspelningsutrustning och är ett seriellt gränssnitt för videoöverföring på koaxkabel (BNC). Vår förlängare ger dig en transparent länk på en enda fiber och för i princip alla SDI-varianter (SDI, DVB-ASI, HD-SDI, 3G-SDI m.fl). Flexibel strömförsörjning (5-16V DC) gör den möjlig att strömförsörja direkt från kameran, men separata nätadaptrar medföljer också.

  Rackmontering för tolv enheter med redundant strömförsörjning

  Med tillbehöret för rackmontering kan du montera upp till tolv av miniatyr-förlängarna på en höjdenhet i racket, med gemensam strömförsörjning. Du slipper individuella nätadaptrar och får en snygg och praktisk installation. För extra säker strömförsörjning väljer du rack-tillbehöret med dubbla nätaggregat.

  Clock Data Recovery

  CDR, Clock Data Recovery, behövs för system som av någon anledning inte tillhandahåller klocksignalen på SDI-utgången. I sådana fall påför förlängaren detta så att signalen blir synkroniserad och når mottagaren med rätt timing.

  • Multi-rate SDI upp till 3G SDI och 3 km på singlemode fiber
  • Robust metallhölje med BNC för SDI och ST simplex för fiber
  • Stödjer flertalet SDI-format (SMPTE-424M/292M/259M/DVB-ASI)
  • Möjlighet till rackmontering
  • Miniatyrmodell: 19.5x19.5x50 mm

Alternativ till denna produkt