Meny

Best.nr 124-0090

USB 2.0 förlängare över Ethernet LAN, Cat-kabel, 1 och 4 portars

Nästan obegränsat avstånd mellan USB-tillbehören med nya förlängaren från Icron. Med Ethernet som bärare, istället för en punkt-till-punkt-lösning med dedikerad kabel, spelar avståndet inte någon roll, så länge man håller sig till switchar inom det egna LAN:et. Även USB3.0-utrustning kan anslutas, men hastigheten blir då enligt USB2.0. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 840 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nästan obegränsat avstånd mellan USB-tillbehören med nya förlängaren från Icron. Med Ethernet som bärare, istället för en punkt-till-punkt-lösning med dedikerad kabel, spelar avståndet inte någon roll, så länge man håller sig till switchar inom det egna LAN:et. Även USB3.0-utrustning kan anslutas, men hastigheten blir då enligt USB2.0 d v s max 480Mbps.

  Produkten säljs i förkonfigurerade par om en sändare och en mottagare, vilket gör att bägge enheterna hittar varandra automatiskt. Mottagardelen har inbyggd 4-ports USB2.0-hub som tillhandahåller hela 600mA strömförsörjning per port.

  • Ingen konfiguration eller mjukvara behövs
  • Klarar alla operativ, Windows, Mac OS, Linux
  • Färdigkonfigurerade par, bara att ansluta till switchar i nätverket

  2304-serien är en uppdaterad version av 2204, med snabbare kommunikation när exempelvis läs/skriv enheter som externa hårddiskar används, men även stöd för mångt mycket fler anslutningar (upp till 31 enheter och hubbar)

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Cabel type
  Copper
  USB Std
  USB 2.0
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Förlängningskabel som ökar avståndet för USB-signalen med upp till 100m utan behov av en separat förlängare, som tillhandahåller ett smidigt sätt att koppla samman USB-enheter som befinner sig långt bort från värden. Perfekt för tex. mötesrum och lektionssalar som behöver en anslutning mellan webbkamera och bildskärm
3 030 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter