Meny

Best.nr 42-1302

Multi-NVR - en övervakningslösning utöver det vanliga

Förutom de klassiska inspelnings-, lagrings- och uppspelningsfunktionerna i en NVR får du också expanderbarhet, integrerbarhet och framtidssäkerhet. Vi säger multi-NVR eftersom den erbjuder en komplett övervakningsplattform som direkt ger affärsnytta och ökar användbarheten hos enskilda kameror. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
8 290 SEK
 • Tillbehör

 • Produktbeskrivning

  NVR, network video recording, är ett lite för snävt begrepp för att göra denna familj rättvisa. Vi säger multi-NVR eftersom den erbjuder en komplett övervakningsplattform som direkt ger affärsnytta och ökar användbarheten hos de enskilda kamerorna. Förutom de klassiska inspelnings-, lagrings- och uppspelningsfunktionerna i en NVR får du också expanderbarhet, integrerbarhet och framtidssäkerhet.

  Dubbla dedikerade processorer ger hög stabil prestanda utan kompromisser

  Med en processor för inspelning och en för realtids-uppspelning (live view) slipper du kompromissa och kan istället fritt välja de inställningar du vill ha för uppspelning, utan hänsyn till upplösning eller hur många kameror som finns anslutna.

  Expanderbarhet - låt det växa efter behov

  Det är svårt att veta på förhand hur stort lagringsutrymme man kan komma att behöva eller hur många kameror man vill ansluta i framtiden. Nu slipper du det problemet. Till varje NVR kan en extra lagringsenhet anslutas och redan med dagens utbud av hårddiskar kan vi erbjuda ett svårslaget utrymme på 100Terabyte. Vad avser antalet kameror, kan NVR:en licensuppgraderas till närmast större modell. Skulle det inte räcka till ingår även ett CMS, control management system, som ger dig en gemensam vy och kontroll över flera NVR:er och upp till 256 kameror. För ännu större system, över 256 kameror, erbjuds en separat mjukvara för 1024 kameror. Tack vare detta slipper du ta stora kostnader genast och på spekulation om framtida utbyggnad, utan när behoven dyker upp.

  Integrerbarhet - låt systemen samverka för maximal nytta och effektivitet

  Med den unika funktionen "HTTP in" kan en annan produkt eller system kommunicera med NVR:en så att effektiva synergier uppnås. Om det finns ett passersystem eller larm redan, varför inte låta det samverka med kamerasystemet istället för att tvingas sätta upp separata givare och sensorer. Funktionen gör det också möjligt för en systemintegratör att gifta ihop två system och erbjuda dem som en integrerad lösning. Vidare kan en extern larmbox med både in- och utgångar anslutas, för det fall man saknar möjlighet att låta systemen kommunicera via HTTP. Därmed kan du integrera NVR:en också med äldre system.

  Framtidssäkerhet - många megapixlar blir det!

  Redan nu finns kapacitet för kameror med 10Megapixel, på alla portar! Det torde dröja länge innan bandbredden i ditt datanät tål den belastningen och därför minst lika länge innan NVR:en blir flaskhalsen i ditt system. Vidare passar den idag hela 91 olika kameramärken, så även om du framöver väljer att byta ett annat fabrikat, kan du räkna med att stödet i enheten finns inbyggt.

  • Dubbla CPU, ingen flaskhals
  • Expanderbar lagring med eSATA-port
  • Satellitstation för multipla övervakningsplatser, tillsätt bara skärm
  • Nordiska språk, lätt för alla att förstå
  • Två nätverksportar, dubbla IP-serier för klok lastdeling
  • Dubbla lokala skärmportar HDMI/DVI/VGA
  • Linuxbaserad med stöd för Opera, Firefox, Chrome, Safari, Explorer
  • E-map med funktion för flera våningsplan
  • Upp till 10MP, stöd för 60FPS

Alternativ till denna produkt