Meny

Best.nr 128-2281

Solcellskamera med lång batteritid

Dåligt med ström, nu finns lösningen som fungerar länge. Många gånger så har du säkert haft önskemål att kunna få upp en kamera för att övervaka din bil, extrahus, djur eller liknande men alltid gått bet på ström. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 720 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Dåligt med ström, nu finns lösningen som fungerar länge. Många gånger så har du säkert haft önskemål att kunna få upp en kamera för att övervaka din bil, extrahus, djur eller liknande men alltid gått bet på ström. Nu kan vi erbjuda en kamera med solcell och mobilapp som enkelt löser dina problem och kan klara upp till hela 30dagar utan ljus. (beror på hur mycket kameran används)

  Här får du allt som behövs för ett bra resultat, 2-megapixel upplösning (1080P), H.264 komprimering, IR som fungera upp till 10m och två-vägsljud för att både kunna höra och prata.

  Kameran ansluts enkelt till ditt WiFi nät och du installera därefter mobilappen Tosee som finns för både Android och iOS och gör din konfigurering och övriga inställningar. Om ditt WiFi är anslutet till Internet så kan du med appen väcka kameran även om du inte finns i närheten och titta på videon direkt. Du kan också få information vid en händelse (rörelsesensor), detta kan du enkelt se i inspelat material på SD kortet (ingår inte) eller direkt vid händelse.

  Vid nätverksproblem så fortsätter kameran att spela in händelser och du kan enkelt ta del av händelser som är inspelat på SD kort.

 • Teknisk specifikation

  Model camera
  Solar powered
  Lens
  Fixed-Focal
  Environment Camera
  Outdoor
  Resolution
  2
  Compression
  H.264
  Protection cast
  IP66
  PIR sensor
  Yes
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 128-2280
Temperatur detekterings kamera
57 360 SEK exkl. moms
Best.nr 138-1012
100-pack för tjock plåt (blå)
516 SEK exkl. moms
Best.nr 104-4090
Setup.exe för enklare installationer
1 810 SEK exkl. moms