Meny

Best.nr 119-0415

SMS-larm vid oönskad temperatur och strömavbrott

Termometer med SMS funktion. För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 40 st
Leveranstid 1-2 dagar
671 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Enheten har en inbyggd temperaturgivare samt en extern tvåmetersgivare och skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott.

  SMS vid strömavbrott  Frostvakt via SMS  SMS larm

  Perfekt för flexibel temperaturkoll av mängder av miljöer, enheten är lätt att flytta runt till olika platser där behov uppstår, allt du behöver är ett vägguttag i närheten.

  För fritidshuset

  Sätt fast den externa sensorn på ett rör från din värmepanna så kan du vara trygg i att pannan fungerar som du tänkt, går den sönder och temperaturen sjunker skickas ett SMS-larm och du kan åtgärda problemet i god tid innan rören fryser med dyra vattenskador som följd.

  För kyl och frysbox

  Temperaturövervakning av kyl och frys är ett annat tänkbart användningsområde, den externa temperaturgivaren klarar temperaturer ner till -30 grader. Skulle frysboxen gå sönder och temperaturen stiger får du direkt ett temperaturlarm via SMS och du kan vidta åtgärder för att rädda innehållet innan det tinar och blir förstört.

  Strömbortfall

  Det finns mängder av situationer och tillfällen då ett strömavbrott kan ställa till stora problem om man inte upptäcker det i tid. Med denna produkt kan du vara trygg i att om detta sker så får du direkt ett larm i form av SMS meddelande, samt ännu ett när strömmen väl är tillbaka.

  Kontrollera aktuell temperatur

  För att se aktuell tempeatur i exempelvis fritidshuset skriver du kod #16# vartefter du skickar SMS till enheten som då svarar tillbaka med ett SMS med aktuell temperatur.

  Säkerhet via auktoriserade nummer, SMS eller App i mobilen

  Enheten konfigureras med hjälp av SMS eller via App i din smartphone. Upp till fem förprogrammerade mobilnummer kan skicka instruktioner och ta emot larm från enheten. Dessa mobilnummer måste först auktoriseras av en huvudanvändare och skyddar därmed mot obehörig åtkomst.

  • Standard/Mini SIM-kort 15mm*25mm (ingår ej vid leverans)
  • OBS viktigt Pinkod på SIM kortet måste avaktiveras, detta görs i mobiltelefon eller av den du köper SIM kort av.
  • 3, Tre's SIM kort fungerar inte eftersom de saknar GSM stöd
  • 2m extern temperatursensor ingår (se 119-0416)
  • OBS från s/n som börjar på XW använd grå sensor 116-8757

   

   

          App iOS                                 

                   

         Android app 

                                                         

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Temp Humidity monitoring
  Yes
  Wireless
  Yes
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 116-8754
2G, 230V/16A med temperatur-givare, huvudenhet
904 SEK exkl. moms
Best.nr 20100853
Öppna garageporten och starta motorvärmare över GSM
743 SEK exkl. moms
Best.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatur-givare, huvudenhet
1 050 SEK exkl. moms
Best.nr 119-0414
SMS-larm, DIN-montage, Strömbortfall, 2 DI, ett relä, Temp
1 100 SEK exkl. moms
 
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
1 420 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
WebRelay är en lättanvänd och mycket mångsidig fjärrströmbrytare som ger dig tillgång till larm-/styrportar via Internet. En extra intressant egenskap är möjligheten att koppla två enheter "rygg mot rygg" M2M, och på så sätt få en transparent förlängning av en I/O-port eller ett larm via IP.
1 400 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0254
Relä (12A@277VAC, 30VDCC), DI (4-26VDC) 4 Tempsensorer
1 890 SEK exkl. moms
Best.nr 119-0474
IP Watchdog2 Lite, 2x24V reläutg, monitorerar 10 enheter
1 890 SEK exkl. moms