Meny

Best.nr 20101011

Mobilrouter för industriellt bruk , två portar

NR500 Standard är en kostnadseffektiv industriell mobil router, designad att kunna användas i de flesta IIoT-lösningar inom industriell verksamhet (Industrial Internet of Things). Med två Ethernetportar, en seriell RS232/485 port, två digitala in/utgångar samt två simkortsplatser ger det dom bästa förutsättningarna att lyckas med din applikation. Till detta kan du välja med eller utan WiFi, beroende på om din lösning kräver det. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
4 564,50 SEK 5 370 SEK Listpris exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Navigateworx NR500 Standard är en kostnadseffektiv industriell mobil router, designad att kunna användas i de flesta IIoT-lösningar inom industriell verksamhet (Industrial Internet of Things). Med två Ethernetportar, en seriell RS232/485 port, två digitala in/utgångar samt två simkortsplatser ger det dom bästa förutsättningarna att lyckas med din applikation. Till detta kan du välja till WiFi på din enhet, beroende på om din lösning kräver det.

  Inom industriell IoT är det givetvis än mer viktigt med en trygg och säker anslutning och scenarion att andra kan ta sig in och störa är orimligt. Professionell säkerhet uppnår du med hjälp av routerns VPN-stöd samt firewall-funktion som krypterar och filtrerar bort obehörig datatrafik och avlyssning.

  För dig som tänkt att implementera många enheter finns möjlighet att använda ett centralt övervakningsprogram där du kan styra och övervaka enheter i grupp eller individuellt. Enheten stödjer även cloudbaserade tredjepartsprogram för detta ändamål vilket gör det ännu lättare för dig att integrera routern i din befintliga lösning. Se separat pdf under dokument.

  TDD/FDD LTE – Routern klarar båda!

  LTE-standarden stödjer två olika sätt att skicka och ta emot data. Tidsdivisonsduplex (TDD) och frekvensdelningsduplex (FDD). Det innebär att du kan skicka data antingen i en eller två riktningar. TDD innebär att du kan skicka data på samma frekvens i omväxlande och tilldelade tidsluckor. Fördelen med det är att du kan nyttja en större del av den möjliga bandbredden nedströms eller uppströms. FDD innebär skilda frekvenser upp och nedströms vilket genererar mindre risk för störningar.

  • Enheten Stödjer 2G/3G/4G/LTE
  • Enheten stödjer Remote Access till industrins så viktiga SCADA system
  • Stödjer upp till fem VPN-anslutningar
  • Användarvänligt webinterface
  • Snabb och enkel konfiguration
  • 4G (TDD-LTE):  B38 / B40 / B41 MHz
  • 4G (FDD-LTE): 2100 (B1) / 1800 (B3) / 850 (B5) / 2600 (B7) / 900 (B8) / 800 (B20) MHz
  • Stödjer tredjeparts remote management cloud-tjänster

  Observera, tillbehör som antenner och nätdel ingår ej och måste beställas separat. Ligger under tillbehör på denna sida

 • Tillbehör

  Best.nr 20101172
  Nätadapter 100-240VAC, 12VDC 1,5A
  186 SEK exkl. moms
  Best.nr 133-4901
  230VAC/24VDC, 30W, -30/+70°C, DIN-montage
  364 SEK exkl. moms
 • Dokument

Alternativ till denna produkt