Meny

Best.nr 22-1570

Digi Remote Manager - Managera, övervaka och konfigurera

Med Remote Manager kan du se anslutningshistorik, se signalkvalitet på 3G/4G nätet som du använder dig av. Du kan mäta leveransgraden ner på paketnivå, titta schematiskt över hur CPU:n och minnet jobbar och kolla trafikens genomströmning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
147 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Har du valt Digis transport-routrar har du redan där gjort ett val som borgar för att du verkligen vill ha kvalitet och långsiktighet i din investering. Vi på Direktronik skulle kunna prata länge om varför man ska välja Digi istället för att titta på 3G/4G routrar som tillhör konsumentmarknaden. Vi har alltför ofta hört ifrån kunder som testat många olika konsumentprodukter, utan att få det som eftersöks vare sig det gäller routern eller programvarumiljön. Med Remote Manager får du ännu fler incitament på att välja Transport-routrarna från Digi. Här har du en miljö som gjord för dig med höga krav.

  Hög servicegrad

  Du eller dina kunder sätter hög tillförlitlighet på att du levererar med kvalitet. Med Remote Manager kan du se anslutningshistorik, se signalkvalitet på 3G/4G nätet som du använder dig av. Du kan mäta leveransgraden ner på paketnivå, titta schematiskt över hur CPU:n och minnet jobbar och kolla trafikens genomströmning. Med alla dessa parametrar får du snabbt en känsla över var och när belastningen sker i nätverket.

  Låt Remote Manager titta över dina enheter och föreslå bästa konfiguration! Programmet låter dig definiera en konfiguration som sedan kan nyttjas till alla andra enheter. Utifrån dina marginaler om tolerans kan du sätta upp så varje enhet tryggt och pålitligt talar om när dina riktvärden är på väg att passeras. Dessutom följer Digi branschstandarder för banktransaktioner som PCI-DSS men också HIPA och NIIST-certifikat för cloud-tjänster.

  Funktionalitet och säkerhet

  Låter dig upprätthålla säkerhet och funktionalitet (t.ex. PCI, HIPAA, NIST) genom att definiera en guldstandardkonfiguration, och sedan skanna och åtgärda eventuella enheter som inte längre följer given standardkonfiguration.

  Hälsodiagnos

  Låter dig ställa in prestandaparametrar för sunda enheter och skapa rapporter och larm för att ligga steget före nätverksproblem.

  Programuppdateringar

  Gör att du kan schemalägga firmware-uppdateringar till grupper av enheter i volym

  Full åtkomst

  Ger dig samtliga funktioner i Remote Manager.

Alternativ till denna produkt