Meny

Best.nr 20100847

X2 till SFP+ konverteringsadapter

Nu kan du äntligen få nytta av dina gamla X2-portar igen. Med denna adapter konverterar du till det nyare formatet SFP+ på ett kick. Läs mer

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 770 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nu kan du äntligen få nytta av dina gamla X2-portar igen. Med denna adapter konverterar du till det nyare formatet SFP+ på ett kick. SFP+ är det mest tillgängliga 10G-formatet i världen idag, vilket ger bra priser och stort utbud av olika modeller. Samtidigt medför det sjunkande efterfrågan på de äldre traditionella 10G formaten att utbudet krymper och priserna stiger. Framtidssäkra dina X2-switchar genom att plugga in adaptern i din port och välj valfri SFP+ istället.

  • Uppgraderar din switch med X2-portar
  • Dra nytta av de lägre priserna på SFP+
  • Lägre strömförbrukning från adaptern med en SFP+ i, än från en traditionell X2
  • Modernare kontaktering, SFP+ använder den mindre LC-kontakten istället för X2:ans SC-kontakt

Alternativ till denna produkt

Direktroniks SFP:er, bättre än märkesleverantörens!

Alla vet om det, märkes-SFP:er kostar skjortan. Därför erbjuder vi på Direktronik våra helt egna genuina SFP:er. Dessa har motsvarande konfiguration och funktion som märkesleverantörens, till ett helt annat pris.

Till ett bättre pris direkt från lager!

Vi erbjuder genuina Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebär att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40 000 olika kombinationer som garanterar ett du få rätt sort. Ofta med leverans samma dag direkt från vårt lager i Nynäshamn.

När du köper våra SFP:er så inkluderas även Direktroniks fria tekniska support med rådgivning och personlig service. Det innebär att du får genuin omtanke hela vägen från beställning till installation.

Så här väljer du

 1. Välj artikelnummer (industriell temperatur, DDM, våglängd etc.)
 2. Välj konfiguration i "drop-down-menyn" (HP, Cisco, Juniper, H3C etc.)

Ring om du har några frågor, 08 52 400 700. Vi gillar att hjälpa till och svarar direkt!